FartKontrol – Holder øje med din kørsel og advare dig

by admin 0

De fleste der har et kørekort har vel prøvet at modtage en fartbøde på et tidspunkt, og uanset hvor meget bøden lød på så kan vi vist hurtige blive enige om, at det er penge lige ned i kummen!

En dansk udvikler af iPhone applikationer som hedder Henrik Nielsen har sikkert prøvet det, og har derfor udviklet en smart utility som skal forhindre en bøde…selvom der aldrig er garanti!

Applikationen er ganske simpel og hedder “Fartkontrol”. FartKontrol holder øje med din fart mens du kører bil og hvis du kører for hurtigt vil FartKontrol advare dig, samt løbende fortælle dig om konsekvenserne af din fart.

Udover at anvende FartKontrol i bilen kan du også simulere en ønsket fart ved at trække i viseren på speedometeret. På den måde kan du afprøve dine indstillinger, eller bruge FartKontrol til at se konsekvenserne af en given fartoverskridelse uden at skulle køre bil.

FartKontrol viser dig bødens størrelse, om din fart medfører et klip i kørekortet, og om din fart medfører en frakendelse af kørekortet! Det mest optimale vil være at monterer iPhone i en bilholder så du kan se når advarselen kommer.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/fartkontrol/id456739886?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>