Får den nye iPhone 5 et mini-dock stik?

by admin 2

Der har længe verseret rygter omkring Apples planer med at sætte det nuværende 30-pins dock-stik på en “slankekur” på kommende iPhone og iPad modeller, men det er selvfølgelig ikke blevet bekræftet af Apple selv.

Forskellige kilder mener helt og holdent at Apple vil udskifte det nuværende 30-pins stik med et væsentlig mindre stik på kun 19 pins. Stikket skulle angivelig ligne et Thunderbolt stik. (…mon Apple i det perspektiv har planer om at understøtte den lynhurtige overførsel via Thunderbolt?)

Problemet med det mindre stik dukker selvfølgelig op når man tænker på alle de forskellige nuværende docking-stationer, og andet tilbehør der benytter en 30-pins tilslutning. Man kan naturligvis ikke blive ved at med understøtte en “forældet” standard, og Apple er derfor nødsaget til at se frem.

Man kunne sikkert nemt udvikle en lille 19-pins til 30-pins adapter til kabler, men det bliver lidt vanskeligt med docking-stationer og lignende tilslutninger!

 

 

 

Comments (2)

  1. Ja (:

  2. Hvis så bare de ville følge standarden inden for branchen, og bruge mini USB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>