Får Danmark først iPhone 5 til Oktober!?

by admin 1

Noget kunne tyde alvorligt på, at vi danskere må værne os med lidt tålmodighed hvad angår den kommende iPhone model. For selvom rygterne længe har spået at vi vil se den nye iPhone i løbet af August, så ser det mere ud til at det først sker i September…og kan kun købes hvis man altså er amerikaner!

Apple har officielt søgt efter flere medarbejdere til deres mange butikker i USA, og disse ansættelser sker pga. nyt event/produkt fra Apple. Men det er ikke kun Apple der sætter gang i spekulationerne, for det store amerikanske teleselskab AT&T har også gang i nogle forberedelser til den kommende iPhone 5, og det ser ud til at ske i midten af September.

Som altid må vi danskere vente til det bliver vores tur, og det sker vel næppe før en måned efter lanceringen i USA…måske 2 måneder!? Men jeg tror nu at ventetiden er det værd alligevel, for selvom Apple har holdt “kortene” ret godt ind til kroppen denne gang, så kommer vi formentlig til at se en iPhone 5 med mere processor kraft, bedre grafikchip, 8 megapixel kamera, 1080 HD video, større skærm…og måske mere harddiskplads samt 1 GB RAM.
Comments (1)

  1. Jeg glæder mig vildt meget til at se design.
    Og der skal der virkelig ske noget med indhold hvis den skal være up-to-date det næste år frem 🙂 som Apple fanatiker skal jeg have den uanset hvad…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>