Falldown Freedom – et tempofyldt spil!

by admin 0

Det er altid en sand fornøjelse at bringe et indlæg om en dansk-udviklet applikation, og specielt når der er tale om en god en af slagsen!

Julie og Simon Brask har udviklet action-spillet Falldown Freedom, som er et tempofyldt spil der vil sætte dine reflekser på prøve. Det er det klassiske Falldown spil, men med nye, futuristisk og fantastisk grafik.

Vip iPhone fra side til side for at styre bolden, og forsøg at undgå at ramme toppen. Du kan samle flere power-ups på din vej ned i friheden. Hvis du vil tilføje mere power-ups til din bold, så kan du besøge in-app butikken, der giver dig mulighed for at købe flere superkræfter.

Du kan få mønter ved at samle coins op i spillet, der er også mulighed for at dele spillet på Facebook, og derved få 1.000 gratis coins. Gør dig klar til et nyt og moderne Falldown, som uden tvivl vil sætte dine reflekser på den ultimative prøve!

Falldown Freedom er optimeret til iPhone 5, og kan hentes ganske gratis i App Store ved at klikke på knappen her.

Falldown Freedom - Julie Brask

 

Screenshot

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>