Facebook på iPhone er ikke optimalt!

by admin 9

Lige siden Facebook frigav deres officielle applikation til iPhone, har de været i søgelyset fordi den ganske enkelt ikke fungere særlig godt! Interfacet er acceptabelt, og man kan let navigere rundt i menuen, men så er det også det.

Applikationen er langsom, opdateringer vises ikke altid korrekt, vennerne skifter lige pludselig ansigter med hinanden, og meget ofte står “hjulet” i toppen af applikationen (statusbaren) bare og kører rundt og rundt som om der indlæses data…hvilket jeg tvivler på i det omfang jeg har registreret.

 

 

Grunden til at jeg løfter en pegefinger i deres retning er fordi at mere end 500 millioner mennesker benytter Facebook, og der må være en hel del af dem der også har en iPhone. Det kan “ikke” være et problem med deres servere, og jeg har svært ved at påpege fejlen hos Apple og deres iPhone. Fejlen må ligge i selve Facebook applikationen.

Personligt har jeg prøvet alt: fjernet Facebook applikationen og geninstalleret den. Logget af og på mange gange, uden held. Det skal også lige siges at mine problemer opstår både på det hurtige trådløse netværk jeg har og med 3G- og almindelig EDGE netværk.

Hvad er dine oplevelser med Facebook på iPhone? Er du tilfreds, eller oplever du også mærkelig ting som ansigter der ikke passer til profiler og langsom indlæsning af siderne?

 

 

Comments (9)

 1. 100% enig.
  Har længe kigger efter alternativer – desværre uden held.

 2. Det stinker helt vildt, håber hver gang der kommer en opdatering at nu virker det men nej.. Virker mere som de opdater for at få ro noget tid..

 3. Der er desværre ikke nogle gode alternativer.

 4. Du har lige beskrevet, min erfaring ret præcist.. Det sker ofter at når man åbner, så er 10+ updates, men det er det samme som man så for godt et halvt døgn siden.!??

  Og ja de burde kunne gøre det bedre…

 5. Jeg tror ikke man finder nogen, der bruger facebook på iPhone, som er tilfredse… Det er da for dårligt at facebook ikke strammer op, når nu SÅ mange bruger det.
  Konstante crashes, notifikation uden der reelt er nogen, og mangel på bruger tilpasning er blot nogle af kæppene i hjulene..

 6. Fuldstændig enig i alt der er sagt! Det er langsomt, selv på 10 mbit WiFi, gamle notifikationer popper op igen, trykker man “synes godt om” forsvinder det ofte igen, man kan ikke se nye beskeder i indbakken, hvis der ikke ligger andre i forvejen osv osv… jeg har også ofte oplevet opslag på min væg, der ikke kommer frem på iPhone, men gør på computeren. Det er som om, at for hver opdatering der kommer, er der noget nyt, der ikke virker!

 7. Helt enig! Min er noget så langsom og flere gange skal jeg lukke appen ned og prøve at komme ind til den besked eller hvad det er man vi se igen.

  Til tider siger den at der mangler forbindelse selvom man er på fuld forbindelse…!

 8. 100% enig i alle nævnte punkter.. 1

 9. Åh så er jeg ikke alene?? Alle de problematikker der nævnes, har jeg også. Er efterhånden der hvor jeg overvejer at vælge Facebook fra!! Det er fuldstændig uhørt at der ikke kommer en løsning på så mange menneskers problem. Nogen gange blir jeg sgu så rasende på det lort. Hvis vi alle med iphone problemer kunne boykotte fb og lave en slags happening så flere så problemet, kunne det måske hjælpe??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>