Facebook opdatere iPhone applikationen til 3.4.1

by admin 4

Facebook har længe været lidt passive hvad angår opdateringer til deres ellers temmelig populære iPhone applikation “Facebook”.

Der har naturligvis været løbende rettelser af fejl i systemet, men ikke rigtig nye features. Det har de til gengæld gjort i de sidste opdateringer, og i den nye version 3.4.1 finder vi også nogle spændende nye features!

Udover nogle fejlrettelser, så er det nu muligt at tilføje dit telefonnummer til din profil, så dine venner kan ringe til dig via dette nummer. Indtil videre er denne pop-up besked (illustreret nedenfor) kun kommet frem 1 gang hos mig, og jeg kan ikke umiddelbart se hvor den kan aktiveres manuelt!…kan du?

Derudover har Facebook tilføjet en ret smart ny feature, der scanner dine kontakter på din iPhone, og hvis de har en Facebook profil du ikke er “venner” med, så bliver de vist på en liste og de kan tilføjes som Facebook venner! Du finder denne nye feature ved at åbne dine “Friends” og klikke på pilen øverst i højre hjørne, og derefter vælger du “Find Friends”.

 

Comments (4)

  1. Sjovt nok har FB selv fundet mit telefonnummer men har addet et 1 tal foran min landekode altså +145 xxxxxxxx og dette nummer kan så vidt jeg kan se ikke rettes i selve appen….

  2. FB havde taget det nummer som står i mine kontaktoplysninger under mit navn +45 xxxxxxxx og tilføjet et 1 tal foran som var jeg bosiddende i USA…hmmm det er nu rettet så jeg “blev” dansker igen

  3. Min IPhone og Facebook snakker ik for godt sammen. Nye profilbilleder bliver ik opdateret ikke alle kontakter fik billeder fra FB. Har nogen et godt råd?

  4. Hej Jane! Det kan være flere ting der spiller ind her, men mit råd til dig er at afinstallere Facebook og re-installere det igen for at se om det skulle løse dit problem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>