Facebook har (måske) alle dine telefonkontakter!

by admin 9

Det kom lidt bag på mig da jeg tjekkede nogle kontoindstillinger på min Facebook profil, at den også indeholder alle mine private telefonnumre fra iPhone Kontakter!

Jeg skal ikke udelukke at jeg på et tidspunkt i har givet Facebook lov til at synkronisere mine Facebook kontakter, med dem jeg opbevarer på min iPhone. Meningen her skulle netop være at “suge” alle mine Facebook venner og bekendtes numre ned blandt de andre kontakter på iPhone, og ikke omvendt!

Men sket er sket, og nu venter der et tidskrævende slet-hver-kontakt-enkeltvis arbejde. Hvis du selv er nysgerrig for at se om Facebook også gemmer på dine iPhone kontakter på siden, så åbn din Facebook profil -> Vælg “Konto” øverst til højre -> “Rediger venner” -> og vælg herefter “Kontakter” over i menuen til venstre. Her finder du måske en liste der hedder “Telefonbogkontakter”, og disse skal som sagt slettes enkeltvis ved krydset til højre på listen…hvis du ikke ønsker dem på din Facebook profil! Det skal også lige siges, at ingen andre end dig selv og Facebook kan se disse numre!

Problemet ligger generelt i, at hvis nu…hvis nu nogen skulle hacke din Facebook profil, og alle dine private kontakter ligger der, så er skaden mere alvorlig end som sådan!

 

Comments (9)

 1. Du sikkert IKKE selv givet lov…

  Jeg har samme oplevelse og jeg har aldrig “synkroniseret” kontakter med facebook???

  Der er da også mere og mere knas med fjæsbogen!!!

  Jeg er så skadesfro lige nu at det ville glæde mig at det lykkedes “Anonemus” at hacke deres servere ig ødelægge det hele d. 5. sep…

 2. Man bliver naturligvis “lidt” forundret, men mon ikke lovens lange arm kan et eller andet her?

 3. Jeg fandt den her som skulle afkrafte at de “stjæler”, men den er nu lidt tynd…
  http://techcrunch.com/2011/08/10/in-the-book/

 4. Ps. Der er et link til fjernelse af “importerede” kontakter. Jeg har lige prøvet det og de skriver at der vil gå lidt tid inden det vil have virket…

 5. Gad vide om Facebook har fået “kolde fødder”, for det link har jeg sjovt nok ikke set før?

 6. Det virkede. De er alle væk fra listen, men mon ikke facebook har dem på lager endnu.. Trist..

 7. Jeg googlede “facebook stealing contacts” og der kom et par artikler op om emnet..

 8. Kan man bruge messissinger kontakt med dem er venner og familie på Facebook efter slette Facebook og kan man bevarer kontakt til dem man ikke har desværre mobil nr som kender i mange år og jeg vil ud Facebook og beholde messissinger med personlig messissinger
  Jeg vil gerne svare fra jer inden lave noget der kommer til bage til tak

 9. Prøv at spørge på iPhoneguide.dk denne side er død…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>