Facebook frigiver applikation…bare ikke for Danmark!

by admin 5

Facebook har netop frigivet en ny og smart applikation, der gør det muligt at sende direkte meddelelser til dine Facebook venner, alle i en gruppe eller dine normale kontaktpersoner på iPhone.

Men lad mig lige starte med at pointere, at denne “Facebook Messenger” desværre ikke er tilgængelig i den danske App Store…endnu! Om den bliver det, vides desværre ikke på nuværende tidspunkt.


Applikationen er som sådan en rigtig fin ide, nemlig at have en såkaldt standalone Facebook applikation som kun har det formål at skrive beskeder og dele lokaliteter. Du kan på den måde tilføje dine venners lokalitet på et kort, og “chatte” med flere i en gruppemeddelelse.

Du kan som i almindelige iPhone Beskeder tilføje nogle billeder, så dine venner kan se hvad du har gang i. Når man modtager en besked via Facebook Messenger, så kommer der en pop-up meddelelse på iPhone skærmen.


OPDATERING!

Det skal også lige nævnes, at denne applikation kan sende beskeder til en Android mobil, – hvis denne har Facebook Messenger installeret. Ydermere har nogle udviklere gravet lidt i koderne på Facebook Messenger, og er kommer frem til at den måske i nærmeste fremtid vil indeholde en video-chat funktion!

 

Comments (5)

  1. Hey.. jeg har app’en på min iphone nu og det er ikke det værd pt. Det bliver den helt sikkert nok når video funktionen kommer på – men ellers er den bare en app med beskeder/chat funktionen fra facebook appen.. man kan ligeså godt bruge den indtil den bliver frigivet! 🙂

  2. Hej Tennis,

    Har du oprettet en amerikansk app store? Jeg kan ikke se den er tilgængelig i den danske!?

    Helt enige, når videofunktionen bliver integreret, så er snakken anderledes! 🙂

  3. Ja! 🙂 Jeg kunne ik lade være for noget tid siden at oprette en gratis konto der.. så kan man jo hente alt 🙂 (næsten)

  4. Ja det gjorde jeg for noget tids siden! Så havde på den måde mulighed for at hente det… men jeg glæder mig til at se hvad de finder på i fremtiden med videointegrationen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>