Fabriksmedarbejder fremviser iPhone 5C

by admin 5

En medarbejder på iPhone fabrikken Pegatron, har været så dristig at snuppe et foto af en masse iPhone 5C, som ligger på nogle hylder for at blive kvalitetstestet. Medarbejderen har derefter offentliggjort det på en Weibo profil.

Det er stærkt i mod Apples regler, omkring den diskretion som alle der arbejder for Apple skriver under på ved ansættelse, og jeg er sikker på at hun får en stor løftet pegefinger at hendes chef.

Apple kommer med stor sandsynlighed til at præsentere to iPhone på deres event i år den 10. september, hvilket er ret nyt. Normalt fokusere Apple på en iPhone, men det store umættede marked ude i østen, har gjort indtryk på Apple. Om iPhone 5C også bliver tilgængelig andre steder end i østen, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Prismæssigt skulle den nye lavpris iPhone 5C kommer til at ligge fra ca. 2.000 danske kroner, hvilket er i en helt anden boldgade end en iPhone 5S til 5.500 kroner eller dyrere. Lavpris modellen bliver en nedgraderet version af en iPhone 5, og det kunne betyde en langsommere processor, 512MB RAM, 16GB hukommelse, 5 megapixel kamera osv.

 

iPhone-5C-Test-250813

 

 

Comments (5)

 1. Tester de med China-lader? og en masse forskellige lightning kabler, den ene er ikke engang sat til ?

 2. Stikkene i docken fraviger fra hinanden, det er 3 forskellige, og en ting er sikkert – de skifter ikke Dock-stikket ud igen.

  Jeg tror ikke på en lavpris iPhone 🙂

  Og hvis dette billede er ægte, er fabrikken fyret.

 3. Nej Præcis..

  Det virker for mærkelig..

 4. Jeg tror nu gerne på en lavpris iPhone så deres iPhone 4 evt kan udgå helt som det normalt er med ting 😉

 5. Tror bestemt heller ikke på en lavpris iPhone . de sælger jo deres alm iphone som varmt brød så vil ikke give mening i min verden .. men ja det er jo kun apple der ved hvad der kommer den 10 September, og bliver max spændende ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>