Få pakket dine filer med iZip+

by admin 5

Normalt forbinder man zip-filer med computeren, hvor man kan komprimerer/dekomprimere en fil eller en mappe, for at spare noget harddiskplads. På en iPhone eller iPad er zip-filer ikke noget man bruger, med mindre der er tale om et jailbreak, hvor der hentes temaer eller andet ned på enheden fra eksterne servere.

Jeg fandt denne smarte app iZip+, og tænkte straks at jeg måtte dele den med dig! Først og fremmest synes jeg rigtig godt om det stilrene mørke interface, som udvikleren Sergio Bianchi har formået at designe. Det andet er den super brugervenlig måde app’en fungerer på i praksis!

iZip+ kan komprimere dine fotos eller videoer som ligger i Kamerarulle eller fotoalbums, eller musik fra dine musikalbums, og understøtter følgende zip-formater: RAR, 7Z, TAR, GZIP. App’en kan yderligere åbne filer som: DOC, Excel, PPT, PDF, TXT, RTF, Pages, JPG, GIF, PNG, video, og flere.

De filer som man zipper med iZip+ kan deles med andre via en mail og AirDrop, eller de kan uploades til Dropbox, Box, eller GoogleDrive. Man kan vælge om den pågældende zip-fil skal være password-beskyttet eller ej, hvilket jeg finder særdeles nyttigt!

iZip+ er et must hvis du kommer til at bruge zip-filer, og app’en er gratis lige pt. Du kan hente den i App Store via dette link.

Screenshots

iZip-plus-1-060314

iZip-plus-2-060314

iZip-plus-3-060314

Comments (5)

  1. hvad hvis man skal sende et billede eller noget fra tlf gennem MMS eller Whatsup kan man stadig det som normalt eller skal man pakke dem ud igen og sende ?

  2. De skal udpakkes, og sendes individuelt – og ikke som en samlet zip-fil.

  3. ok det er da et stort arbejde pakke dem ned og så når man lige vil sende et billede så skal man pakke dem ud og sende billede og pakke dem ned igen

  4. Jeg tror ikke app’en henvender sig til en som dig, der gerne vil sende en zip-fil med iMessage eller WhatsApp. Der er primært til brug for upload til de beskrevne tjenster, samt mail og AirDrop.

  5. Nu koster den 13kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>