Få mere ud af dit batteri!

by admin 1

Jeg har på det seneste lavet nogle “batteri-test” for at se hvor længe iPhone’s batteri kunne holde. (Umildbart er svaret, jo mere du bruger din iPhone jo mere batteri bruger den..)

Da jeg ikke bruger 3G forbindelsen ret meget, fordi jeg enten er på det trådløse netværk derhjemme og anden steds, eller fordi signalet udenfor ikke modtager godt nok.


Så jeg valgte at “deaktivere” 3G signalet i: Indstillinger ->Generelt -> Netværk (Her kan du slå 3G til/fra, og som standard er det slået til!)


ScreenshotResultatet blev i mit tilfælde ret markant! Før kunne jeg snildt, med moderat forbrug af iPhonen, få batteriet til at holde 1 dags tid og lidt til. Men efter jeg har slukket for 3G forbindelsen, så er det faktisk lykkes mig at få batteriet til at holde over 2 dage med moderat forbrug!! (moderat forbrug svarer til godt 4 timer)

Jeg er overbevist om at iPhonen leder konstant efter 3G signalet, når ikke den er på et trådløst netværk. Det gør, at iPhonen hele tiden leder efter et 3G signal, og på den måde bruger væsentlig mere batteri.

Hvis du har nogle personlige erfaringer, må du meget gerne dele dem med om andre!

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>