F1 2010 Game – Et spil til Formel 1 fans!

by admin 0

Personligt er jeg en af de mange der sidder “klistret” til fladskærmen når Formel 1 toner frem på den, og jeg er også stor fan af Formel 1 spil til en desktop computer eller f.eks en PlayStation.

Men det har længe undret mig hvorfor der ikke er blevet udviklet et Formel 1 spil til iPhone…indtil nu! Jeg vil lige skynde mig at sige kort om spillet at det er bestemt ok, men det mangler noget finpudsning!

Spillet indeholder alle 24 officielle kørere, 12 hold og 19 baner fra sæsonen i 2010, bl.a. med Korea, Hockenheim, og afkastet i Canada. Menuerne fungerer og er let tilgængelig, men introen kunne godt barberes lidt ned!

Hvis du forventer et spil hvor du bare læner dig tilbage i sofaen og giver den fuld gas gennem Monacos gader, så må du heller tro om. For spillet har slet ikke samme styring og følelse som f.eks i det populære “Real Racing 2”, her skal du enten selv styrer speederen eller et lidt underligt rat der består af 2 pile i siderne af iPhone skærmen. Selvom der er en del forskellige indstillinger for styring, så ser det ud til at udvikleren lige glemte at tilføje en indstilling der gør, at Formel 1 raceren har auto-speeder og styring ved at hælde iPhone til siderne…som man kender det i Real Racing 2.

Konkurrer i Time Trials eller kør dig selv til grænsen i Endurance-tilstand for at bevise din dygtighed på ranglisterne. Du kan også være host for et “Party Play”, og spille mod op til 3 andre iPhone.

Alt i alt er dette (første) Formel 1 spil helt ok, men det siger jeg også fordi “der kun er ét” indtil videre. Lad os håbe at der er andre udviklere til iPhone spil som vågner lidt op…EA Games kunne sikkert diske op med et flot spil!


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/f1-2010-game/id442391068?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>