Er vild med min iPhone 6 Plus!

by admin 21

I efteråret 2007 fik jeg min første iPhone med 8GB hukommelse, og skulle installere et jailbreak + unlock, for at den kunne fungere her i Danmark … sjovt at tænke tilbage på! Lige siden har det været en lang og spændende rejse sammen med Apple. Jeg har egentlig været trofast Windows bruger i mange år, og har altid sagt jeg “ALDRIG” skulle have noget med Apple at gøre, – men det må siges at have ændret sig radikalt siden!

Jeg har som sagt været med helt fra starten med den første iPhone model, og med iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S, og nu sidder jeg med den nyeste iPhone 6 Plus … og er bare vild med iPhone igen – sådan rigtigt! De tidligere modeller jeg har haft, har jeg altid været glade for at bruge, men der manglede ligesom et eller andet! Måske er det den store 5.5 tommer Retina HD skærm der skaber “den fede følelse” igen!?

iPhone-6-Plus

Anyway, grunden til at jeg sådan skriver et indlæg her sent fredag aften, er netop fordi jeg er vild med min iPhone 6 Plus! Og, det synes jeg lige skulle deles med andre! Det er virkelig længe siden at jeg har siddet længe med en iPhone, og bare kunne nyde at bruge den til at surfe på nettet, se YouTube videoer, tjekke nyheder, følge op på nye indlæg på iPhoneCafe.dk, vores forum, og de andre forum jeg deltager aktivt på.

Det er uden tvivl den store 5.5 tommer skærm, der giver mig lyst til at lade min Macbook være slukket, og bare bruge min iPhone 6 Plus som en mini-computer i sofaen. Selv batteriet skal man ikke tænke på, for der er minimum til et par dage med over 10 timers brug! Alt er bare bedre med en iPhone 6 Plus, og hvis man lige ser borte fra at den fylder mere i lommen, så er den bare så meget bedre end iPhone 6, end iPhone 5S, og iPhone 5 … og, og …

Nu forstår jeg bedre, hvorfor Apples stifter Steve Jobs altid havde sådan et dejlig skævt smil på læberne …

Steve-Jobs-glad

Comments (21)

 1. Hej Bo
  Husk panserglas.
  Det har lige reddet min tlf. Glasset gik i stykker(panserglasset)
  og da jeg tog det af, var min mobilskærm lige somny:)

 2. Iphone 6 + er den bedste 🙂

 3. Sjovt nok, så bruge du (Bo) næsten de samme ord som jeg bruger over for andre der spørg ind til min iPhone – jeg har heller ikke været SÅ glad for min iPhone siden min aller først…
  Og jeg nyder også at bruge den, jeg er blevet forelsket i mit “barn” igen ツ

 4. iPhone 6 er også fantastisk, men der er bare et eller andet fedt over den store model! Det eneste “minus” jeg har kunne komme frem til, er størrelsen i lommen – men det lever man hurtig med. Når det så er sagt, så er iPhone 6 Plus helt igennem super på mange områder, men det anhænger selvfølgelig af hvad man benytter den til. 🙂

 5. Det er ikke iPhone 6 plus der er for stor

 6. Hele beskeden kom ikke igennem… Så her er det hele.
  Det er ikke iPhone 6 plus der er for stor, men alle de andre der pludselig er for lille 😉

 7. Ja, noget i den retning. 🙂

 8. @Bo

  Har du prøvet at tage din gamle iPhone frem efter du et blevet vant til din nye? Så er den sku blevet lille. 😉

 9. Det har jeg … den er bette! 🙂

 10. Jeg stod i noget af et dilemma da jeg skulle købe min nye iPhone, skulle jeg vælge den stor (har tidligere haft en Note 3) eller skulle jeg vælge den lille, mit valg faldt på den lille af den eneste grund at jeg nogle gange syntes at Note 3 var en smule for stor, men jeg vil ikke udelukke at jeg på et tidspunkt for fingerne i en iPhone 6 plus for det er fedt med en stor skærm og det bedre batteri selvom min alm iPhone snildt kan holde batteri en hel dag.

  iphone 6 er klart den bedste telefon jeg har haft til dato, Apple har virklig lavet en telefon der spiller max, jeg har ikke på et tidspunkt fortrudt at jeg købte den, selvom jeg har haft smadret skærmen fordi jeg tabte den.

  Kan kun sige at iPhone 6 er en ultra fed telefon.

 11. Hvilket panserglas har du valgt?

 12. Synes den er fed, men lidt for klodset, men det er nok en vane sag.
  Jeg er tilgengæld vildt med min iPhone 6

 13. Hej jeg har en iphone 5s og vil godt ha en 6’er men ved ikke hvad for en jeg skal køb for er bange for at 6 puls vil blive for stor

 14. Bjørn så køb 6’er tro mig Du blive glad✔️plus er alt for klodse!!!

 15. Jeg elsker min iPhone 6 plus 🙂 og havde det på sammen måde som dig Bjørn 🙂 jeg er blevet utrolig glad for skærme, batteriet og kamera 🙂 det tog et par dage at vænnes sig til plusserne men efter de par dage elsket jeg den! Bedste iPhone jeg har haft 😀

 16. Har bestilt en nu

 17. Hvilken??? Bjørn

 18. iPhone 6 Plus .. selvfølgelig! 😉

 19. Ja iphone 6 plus 🙂

 20. Har modtaget min plus for 3 dage siden, var lidt bekymret for størrelsen…men, men… JEG ELSKER DEN!!!

 21. I har læst der er problemer med 128gb udgaverne af iphone 6 ikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>