Er iTunes 11 på vej i nyt design?

by admin 9

Apple bragte en masse nye funktioner til iOS 6, uanset om man finder dem nyttige eller ej, og der har længe være spekuleret i om Apple også er i gang med at tilføje iTunes nogle spændende nye funktioner, og et nyt design?

Mit bud bliver at Apple frigiver iTunes 11 til efteråret sammen med iOS 6. I den nye iTunes kommer vi sikkert til at se noget mere iCloud integration, og muligheder for at dele vores musik-/filmsmag med andre via Facebook, Twitter, e-mail, beskeder m.fl.

Indstillinger til sikkerhedskopi og synkronisering med iCloud kunne meget vel også komme til at foregå fra iTunes.

Hvad tror du at Apple har tænkt sig at gøre ved iTunes?

 

 

 

 

Comments (9)

 1. Facebook-like virker allerede fra iOS6 i iTunes og App Store, så det kommer helt sikkert også til iTunes OS.

 2. Er der nogle mulighed for at få tidligere køb tilbage? Her tænker jeg mest på musik. Købte en sang for 2 dage siden, opdaterede, og nu er den væk. Nogen hjælp??

 3. Musik = no-go! Læs hvad Apple skriver:

  PRODUCTS CAN BE DOWNLOADED ONLY ONCE; AFTER BEING DOWNLOADED, THEY CANNOT BE REPLACED IF LOST FOR ANY REASON. YOU SHALL BE RESPONSIBLE FOR BACKING UP YOUR OWN SYSTEM, INCLUDING ANY PRODUCTS PURCHASED OR RENTED FROM THE ITUNES STORE THAT ARE STORED IN YOUR SYSTEM.

  Programmer og bøger kan godt hentes igen.

 4. Nicolai…klik ind på din konto-vælg “Købsoversigt”-klik på pilen ud for det du har købt-klik på knappen “Rapporter et problem…..de er hurtige til at reagere på din klage……der er mulighed for at de løser dit problem eller du får dine penge retur.

 5. Det giver meget god mening.

 6. Tænker du ikke på applikationer?

 7. Du har ret……….du ved bestemt mere om den sag end jeg. Jeg var heldig at få mine penge tilbage meget hurtig…men du har ret, for mit vedkommende var der tale om Apps.

 8. Sjovt nok har Apple en anden politik omkring applikationer og bøger, men når det kommer til musik – så kan man kun hente det én gang.

  Jeg har ligeledes aldrig hørt om nogen der f.eks har fået pengene retur fordi man er kommet til at hente et forkert nummer eller album.

 9. Arg. Mange tak for hjælpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>