Er du træt af dårlige iPhone opladere? Køb verdens stærkeste iPhone oplader

by Casper Christiansen 0

Er du træt af dårlige ustabile kabler, der går i stykker efter et par måneder? Så er du ikke den eneste der har det sådan. Lige siden Apple lancerede deres lightning kabel i forbindelse med annonceringen af iPhone 5 modellen, har der kun været bøvl med lightning kablet. Særligt kablets holdbarhed har skabt mange vrede Apple kunder. Hvis man tager et smut forbi Apples egen officielle webbutik, så er der flere tusinde der har været inde og give deres lightning kabel 1 ud af 5 stjerner. Selvom Apple har haft mange muligheder for at udskifte deres omdiskuteret lightning kabel, så ser det ikke ud til at der kommer en ny og mere holdbar version af deres lightning kabel.

 

Derfor har den amerikanske producent Fuse Chicken taget skeen i egen hånd, og skabt et lightning kabel, som de kalder for ”World thougest cable” (Titan lightning kabel). Når man ser deres præsentationsvideo, så forstår man godt hvorfor kablet går under navnet ”Verdens stærkeste kabel”. I præsentationsvideoen bliver kablet bl.a. udsat for en motorsav og utallige tryk, uden at kablet går i stykker. Du kan finde kablet hos Bomo.dk.

 

 

Selve lightning kablet er forseglet i ikke ét, men to lag af fleksibelt nikkelbelagt stål, der er med til at gøre dette kabel verdens mest holdbare lightning kabel, og derfor giver de også 99 års garanti. Ja, du hørte rigtigt. Hele 99 års garanti medfølger, når du køber dette kabel.

 

Selvom du finder et lækkert slidstærkt kabel, der kan klare de værste udfordringer, så er det bare ikke altid nok, hvis man vil have et langtidsholdbart kabel. Lightning kablerne er særligt kendt for deres dårlige ladeevne og ustabile niveau, hvilket man ofte ser ved de uoriginale iPhone opladere. Derfor er dette Titan kabel MFi (Made for iPhone/iPad/iPod) godkendt, hvilket betyder at den er certificeret af Apple, samt indeholder en original chip. På den måde undgår du at modtage fejlmeldinger som: ”Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone”.

 

Kablet fås også i en Micro USB udgave, så du også kan forkæle dine Android enheder med en lækker nyt oplader.

 

Dette vanvittige kabel er den perfekte gave til ham/hende, der altid er uheldig med sine iPad/iPhone kabler. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>