Er du klar til iOS 7?

by admin 20

Alle dem som allerede har haft fingrene i Apples kommende iOS 7, ved godt hvordan det ser ud og fungerer i praksis. Det nye store iOS har på det seneste modtaget mere ros end ris, hvilket kun er et godt tegn for Apple.

Men er alle de mange millioner brugere nu også helt klar til at tage springet? Her tænker jeg ikke på om enheden kan håndtere det nye iOS 7 system, for det fungerer på næsten alle enheden, lige pånær iPhone 3GS og ældre. Det samme gør sig i øvrigt gældende med iPad 1!

Den visuelle omvendning bliver nok den største udfordring for mange brugere, som er blevet glad for det nuværende system og udseende. Det nye iOS 7 er på mange fronter blevet mere “pædagogisk” og ligetil, men det kan også skabe forvirring hos nogle brugere.

Hvis du hører til den gruppe som endnu ikke har prøvet iOS 7 i praksis, føler du dig så helt parat til springet, og ser frem til at Apple endelig frigiver iOS 7 efter den 10. september?

iOS7-180813

 

Comments (20)

 1. Bring i on!!

  er SÅ klar

  (nogen der ved hvordan det går med iOS7 til iPad? Syntes ikke vi har hørt at det er i beta endnu…)

 2. Hvor får du den dato fra ???

 3. Ja og nej! Selveste udseende osv… Er jeg klar, men er en smule bange for om min iPad kan klare det, det er en iPad 3, men selvom det er den anden nyeste, så er jeg bange for at den bliver en del sløvere end hvad den er og med et flash drev der er fyldt 50GB op på, så ved jeg ikke hvor sløv den ville blive!

  Jeg har dog opdaget at fx. AppStore, ITunes og Kort er blevet 150% langsommere siden iOS 5

 4. pawJ
  iOS7 til iPad er lige så langt som til iPhone, og fungere helt fint 🙂 dog med enkelte skønshedsfejl som på iPhone

 5. iOS 7 er super fedt 🙂 har det selv til iPhone 5 og iPad 4 kører rigtigt godt

 6. Apple holder event den 10/9, og plejer at frigive deres iOS ca. en uge efter.

 7. Hej admin.

  Den baggrund på den forreste iphone, er det en du har et link til? Den ser meget cool ud…

 8. Takker…

 9. Det har været i beta, siden beta2 til iPhone også udkom.. Så den kan du skam sagtens få. 🙂

 10. Vinter på hvornår man kan jailbreak igen 🙂

 11. Jeg er klar, men vil nok tøve med at anbefale den til kollegaer og andre som er knap så meget ivrige efter at have det nyeste nye. Hvis folk er tilfredse nok med det nuværende vil jeg ikke anbefale en opdatering. Og hvis de da bare omdesignede det grimme Safari ikon ville jeg være 100% tilfreds

  Er der nogle som har testet om den kører flydende på en 4S. Kan husk at min gamle 3G blev voldsomt langsomt da jeg opdaterede den til nyeste firmware.

 12. hey alle sammen jeg kører på ios 7 beta 6 så spillede jeg et spil hvor hver måned man får point så blev jeg ved med at ændre dato frem til 22 januar 2014 nu kræver den en aktivere og jeg kan ikke sikkerhedskopirer fordi den siger jeg skal slå find min iphone fra hjælp !!!!!!!?

 13. Genialt at man nu med ios7 kan tage billeder mens man filmer…. 🙂

 14. Har man ikke kunne det med iPhone 5 længe?

 15. Har ikke set det før nu med iOS 7 sidste beta

 16. Det er noget man har kunne gøre med en iPhone 5 siden lancering af den og iOS 6 sidste år. Jeg tror det har noget at gøre med, at iPhone 5’s processor kan håndtere både video- og fotooptagelse samtidig.

 17. Jeps. Har man kunne længe.. Altså tage billeder under optagelse

 18. Hvor kan man finde den seneste beta-version til iPhone 5? 🙂

 19. På Apples udviklerportal. Ellers må du bruge Google …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>