Er Apple klar med iWatch i 2014?

by admin 4

Der er iMac, Mac Pro, Macbook Pro, Macbook Air, iPad, iPhone, iPod, Apple TV … så hvorfor ikke invaderer den teknologiske verden med endnu et produkt, når man hedder Apple? Det har længe cirkuleret i medierne, at Apple skulle have planer om at lancere et ur på et eller andet tidspunkt, og det tidspunkt kan meget vel blive i starten af 2014.

Konceptet kommer efter al logik til at hedde iWatch, og idéen er naturligvis at man skal kunne tjekke klokken, men også læse beskeder, se kalenderaftaler, følge aktiekurser, og tjekke vejrudsigten. Jeg kunne også forestille mig at et iWatch kan bruges til at styre forskellige elementer i huset via WiFi eller Bluetooth – vi lever trods alt snart i 2014.

 

Apple-iWatch-290813

 

En analytiker ved navn Wang Wanli, som arbejder hos CIMB Securities Limited, har fortalt medierne at han er overbevist om at Apple er klar til at producere godt 65 millioner iWatch, som skal leveres i hele 2014. Prisen skulle angiveligt komme til at ligge på ca. $199.

Personligt benytter jeg ikke et ur mere, for min iPhone har taget fuldstændig over på det område. Jeg bruger den til alt fra morgenvækning til håndtering af iPhoneCafe.dk uanset hvor jeg befinder mig. En iPhone fylder ikke meget i en bukselomme, så den er altid lige ved hånden – som et ur ville være.

Kan du se dig selv rende rundt med et iWatch på håndleddet?

 

 

Comments (4)

  1. http://9to5mac.com/2013/08/17/key-nike-fuelband-developer-confirms-new-job-at-apple-likely-working-on-iwatch/

    Bliver spændende og se om der bliver implementeret puls måling så det bliver et “health watch”

  2. “Lidt” feminint!

  3. Kigger spændt med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>