Endnu et (fedt) iPhone 5 koncept!

by admin 5

Det er ikke første gang at ADR Studio laver et iPhone 5 koncept, og man må sige at de er ret dygtige til deres job! Sidst lavede de et ret vildt koncept, som de valgte at kalde iCam, og som bestod i en slags kamerahus der kan monteres på en iPhone.

Nu er de som sagt på banen igen med et nyt iPhone 5 “Steve Jobs” inspireret koncept, og som virkelig ser lækkert ud! Skærmen er væsentlig større end den vi kender på iPhone 4S, og det ser ud til at de har en ide med at fjerne den fysiske Home knap, og i stedet benytte en touch knap…hvilket jeg faktisk syntes ganske godt om. (Man kunne eventuelt bruge Sleep knappen i toppen og volume knappen i siden under vise funktioner som at sætte iPhone i DFU mode m.fl).

Endvidere er deres koncept udført i det lette og stærke polycarbonat materiale. Polycarbonat har en stor slagfasthed og er næste umuligt at slå i stykker og ridse. Og sidst men ikke mindst, så skal der selvfølgelig en A6 processor og et 10 megapixel kamera ind i kassen!

Læg også mærke til det runde og bløde design i kanterne og knapperne på siden.

 

 

Comments (5)

  1. Cool design 🙂 JA TAK

  2. Ej for pokker, håber 5’eren bliver mere holdbar så vi er fri for at pakke vores mobiler ind i vat (cover)

    lad os få den alu bagside eller polycarbonat som nokia’s nye lumia 800, Apple burdte begynde at lege lidt med drop test og lave en mobil som kan holde til det

  3. Helt enig i at Apple burde lave en polycarbonat bagside (evt. alu), men hvor vidt de skal lave en “håndværkermobil” ud af konceptet iPhone, det mener jeg nu ikke. Det er nok heller ikke det du mener (GetJack).

    Selvom jeg kender et par klumpe-dumper, der nok kunne have brug for en sådan en… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>