Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Endelig er den nye iPhone 11 landet! - iPhonecafe

Endelig er den nye iPhone 11 landet!

by Casper Christiansen 0

I aftes lancerede Apple deres nye iPhones. Det foregik vanen tro i et storstilet launch event i San Fransisco med CEO Tim Cook i spidsen. Det var muligt at livestreame hele eventen fra Apples hjemmeside og her er, hvad vi ved om de nye iPhones: iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max.

 

De vigtigste features hos de nye modeller

Kamera, batterilevetid og ny banebrydende chip er de vigtigste elementer og er så pro at iPhonen hedder ”pro”.  Disse tre features dykker vi ned i her:

Ikke ét eller to men tre kameraer: 

Bag på den nye iPhone 11 er tripelkamera, der ifølge Apple betyder, at du kan få fire gange så meget med, når du tager billeder. Den har et ultravidvinkelkamera med 120 graders synsfelt, 12 MP sensorer og et objektiv med fem linser. Foruden ultra-vidvinklen er også et vidvinkelkamera og et telekamera. Vidvinklen har et objektiv med seks linser og optisk billedstabilisering.  Telekameraet er med seks linser, optisk billedstabilisering og 2 x optisk zoom. 

De tre kameraer fungerer sammen på den måde, at man kan zoome ud fra telekameraet til ultravidvikelkameraet og dermed få fire gange så meget med på billedet, altså 4 x optisk zoom. 

Med de nye kamerafunktioner bliver billeder der er taget i dunkel belysning markant bedre end hidtil set. Med iPhone 11 kan man redigere sine videoer samme sted som man redigerer sine billeder og gør det dermed lettere for alle iPhone-ejere at redigere og lege med både videoer og fotos.

Apple lægger sig dermed endnu engang i førertrøjen, når det kommer til mulighederne for at optage film og billeder fra sin mobil. På videofronten har iPhone 11 og iPhone Pro Max nemlig også en masse nye features: Den har processorkraft nok til at optage 4K-videoer og har filmisk videostabilisering, som er en feature der længe har været savnet. Portrætfunktionen er også forbedret: IOS 13 indeholder High-Key Mono der giver samme effekt af ensartede farver (fx sort/hvid) som hos en fotograf og med portrætlys-funktion kan man lege med portrætbilleder på en mere professionel måde.  

Du kan også tage selfie-videoer i slowmotion og få dobbelt så meget højde ved panoramabilleder. 

Endeligt profilerer iPhone 11 sig med at have Smart HDR, der betyder, at avancerede algoritmer finindstiller detaljer i billederne – både motiv og baggrund forbedres. 

Længe leve batteriet:

 Vi har vores iPhone tæt ved os fra vi står op om morgenen til vi går i seng om aftenen. Derfor er lang batterilevetid alfa og omega. iPhone 11 og iPhone Pro Max har 4 timers længere levetid, og oplader op til 50 % efter 30 minutters opladning.

Banebrydende chip:

 ”Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde”, lover Apple. Med 20 % hurtigere ydeevne og 30-40% mindre strømforbrug i CPU’en og GPU’en. Apple har fokuseret på maskinlæring i hele chippen , der gør den hurtig, kraftfuld og intelligent. Vi glæder os til at prøve den og opleve, hvad den nye chip og iPhone tilbyder af nye muligheder og forbedringer. 

iPhone 11 kan købes om 10 dage: den 20. september, men kan forudbestilles fra på fredag klokken 14:00. Den kommer i farverne sort, hvid, lilla, gul, rød og grøn. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>