En uge med iPhone 6 Plus!

by admin 21

Jeg modtog med store forventninger min iPhone 6 Plus direkte fra Apple i fredags den 10. oktober om formiddagen (15 dages levering), og inden da havde jeg støvsuget internettet for andres positive, som negative oplevelser. Jeg havde dog sat mig selv en ting for, nemlig at andres mening om de fysiske rammer, ikke skulle påvirke min egen vurdering … men det gør det jo nok alligevel på flere punkter!?

Førstegangsindtrykket var overvældende, og det mener jeg positivt. Som du måske kan huske fra min anmeldelse af iPhone 6 Plus i mandags, så var der kun rosende ord til Apples nye flagskib! Jeg kunne simpelthen ikke sætte en negativ pegefinger på den nye iPhone, og det gav mig faktisk lidt en bekymring! Ville glæden ved den store iPhone 6 Plus lægge sig efter noget tid? … lad fortælle dig mine erfaringer og oplevelser efter kun en uge.

iPhone-6-Plus-box

I de 7 dage jeg har haft fornøjelsen af min nye iPhone 6 Plus, har der kun været fremgang på mange fronter. Efter jeg fik monteret en tynd cover i fredags, som i øvrigt giver et bedre greb, så har jeg ikke haft den store angst for at tabe den. Det ligger unægtelig stadig i baghovedet, at det er en iPhone til 7.599,00 kroner, så jeg passer selvfølgelig godt på den.

Det sjove er, at min iPhone 6 Plus føles mindre og mindre jo længere tid jeg har haft den. Det lyder måske lidt urkomisk, men det er som om at man fjerner fokuseringen på størrelsen, og begynder at nyde den store flotte HD skærm. Specielt skærmen er noget jeg slet ikke kan få armene ned over, for den er intet mindre end fantatisk!

iPhone-6-3

Lad mig lige fortælle én ting mere, som jeg slet ikke kan få armene ned over, og det er levetiden på batteriet! Jeg har formået at kunne få en fuld opladning, til at holde i 2 dage og 8 timer, med over 10 timers brug … det er da ret flot! Skærmen og batteriet var 2 af de primære områder, der fik mig til at trykke på “Læg i kurv” knappen på Apples webshop.

Hastigheden på iPhone 6 Plus er også noget man efterhånden begynder at bemærke, når større programmer og spil skal startes op. Alle iOS og app menuer kører simpelthen så glidende og hurtigt, at det er en sand fornøjelse af sidde med en iPhone 6 Plus i sofaen om aftenen. Jeg har ikke spillet så meget endnu, men kan kun glæde mig til at komme i gang med nogle af de spil som understøtter den store skærm, og det nye “Metal API” til GPU’en.

I den uge jeg har haft Plus, så er der flere og flere af mine foretrukne apps der er blevet opdateret med understøttelse til den store skærm. Af nogle få kan nævnes Facebook, YouTube, Newsify, Transmit, og 1Password. Jeg sidder dog stadig venter på opdatering til Instagram, Tapatalk m.fl.

 

Kameraet er også en ting jeg har været rigtig tilfreds med, og selvom det har været ret begrænset hvor mange fotos jeg har taget på en uge, så er jeg rigtig tilfreds med de resultater iPhone 6 Plus giver mig, og det er både i dagslys og om aftenen med levende lys.

En sidste ting jeg lige vil vende, er iPhone 6 Plus i en bukselomme. Jeg vil ikke lyde negativ – for det er den pris man betaler når man vælger en 5.5 tommer iPhone, men den fylder godt i lommen! Jeg har taget mig selv i flere gange at lade den ligge derhjemme, når jeg lige skulle et smut ud og handle. Det er en skidt tendens, som jeg gerne vil have vendt hurtigst muligt. Jeg har købt en Plus med det primære formål, at den skal fungere som en lommecomputer og telefon, og så må jeg leve med at det føles lidt underligt at rende rundt med den i bukselommen!

Men på bundlinjen kan jeg kun konkluderer, at jeg bliver mere og mere glad for min iPhone 6 Plus, og jeg vil ikke for nogen pris bytte den med en iPhone 6. Jeg har haft en iPhone 5S i hånden nogle gange efterfølgende, og hold da op hvor er skærmen bare lille!

Comments (21)

 1. enig 🙂 iPhone 6 plus er utrolig lækker, jeg glæder mig til at prøve ios 8.1 🙂
  Men må virkelig giv dig ret i at iPhone 5s er virkelig lille, selv iPhone 6 føles lille 🙂

 2. Du må have købt dig en lækker lille dame taske, som du kan tage over skulderen. Så du kan tage plus med på tur ;oP

 3. Glæder mig helt vildt til, at Telenor ringer og siger SÅ ER DEN HER.

 4. Hvordan er der fysisk med den i lommen. Stikker den ud eller kan den være der uden at irritere

 5. Så heller et “spækbræt” i lommen!

 6. Hvaaaa, er det en iPhone6+ du har i lommen, eller er du bare glad for at de mig?

  Ej, jeg er vist lidt for morgen frisk i dag. Det er nok uddigten til weekenden der gør det.

  Og dårlig humor er da vel lidt bedre end slet ingen humor. ;o)

 7. Overhovede ikke, har plads i lommen, selv i min uniform og cowboy bukser så kan ikke se hvad problemet er 🙂

 8. Der er ingen problemer, – blot en konstatering af, at en Plus fylder godt i lommen.

 9. Hvilket cover anbefales..

 10. Nogen der ved hvor lang ventetid der er på iPhone 6 plus 64GB.

 11. Tror desværre vi stadig snakker om 3-4 uger!?

 12. Jeg vil klart anbefale et fra Spigen!

 13. Hvilken Spigen cover har du valgt ??

 14. Nu har vi fået en super god anmeldelse af Bo af iPhone 6 plus..
  Nogen der ord om iPhone 6? Batteri test – kamera test… Osv osv..
  Jeg var lige i en Telenor forretning igår og sammenligne de 2 modeller.. syntes det er helt vildt svær!!

 15. Har haft min IP6+ i 14 dage nu og må bare sige at det er den bedste tlf. Jeg nogensinde har haft, batterilevetiden er super god og kan med mit forbrug holde op mod 2 dage hvilket jeg bestemt ikke er forvent med.

  Min telefon er mit vigtigste arbejdsredskab langt de fleste dage, flere timers tale, mange mails, Lync præsentationer osv gør at den har fred ret mange timer i løbet af en dag, så ift. Batterilevetid kan jeg varmt anbefale 6+.

  Mht. Strørrelsen – Der går max en uge så tænker man ikke mere over det! Men tilgengæld er man super glad for den fede skærm hver gang man bruger telefonen 🙂

 16. Men fylder iPhone 6 plus ikke bare vildt meget i lommen?

 17. Det er os min tanke at den er for stor som telefon
  Men perfect til at surfe på i sofaen

 18. Den fylder en buskelomme godt ud….;-) Det jeg har lagt mærke til ift. Min egen dagligdag er at jeg bruger jakkelommer mere end jeg gjorde før!

  I bund og grund er det kun positivt da jeg ofte før kom til at ligge telefonen sammen med bilnøglerne i min bukselomme 🙂

  Grunden er mere at telefonen er lidt mere besværlig at få op af lommen når man sidder ned i bilen end at genere i lommen.

 19. Kan kun give dig rat. Jeg har nu haft iphone 6 plus siden den kom til dk er så glad for den.

  Er det kun min eller kan jeres og ligge på og skifte musik nr (stoppe nr) når i har jeres høretelefoner i iphone 6???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>