Emoji symboler? De kommer med iOS 5!

by admin 1

For at få de populære Emoji symboler på en iPhone, kan man egentlig bare smutte en tur forbi App Store hvor der findes nemlig et hav af gratis løsninger, så man efterfølgende relativt let kan få aktiveret de små søde og sjove Emoji symboler!

Nu skal man selvfølgelig være helt med på, at disse Emoji symboler kun kan ses på en iPhone. Dvs. at du ikke kan sende en sjov figur til en anden mobil eller en e-mail end iPhone!

Emoji symboler har været integreret i iOS systemet længe, men har været forbeholdt det Japanske marked for iPhone. I Japan benytter man meget ofte disse symboler til at udtrykke sig med, og derfor kan symbolerne bruges på tværs at de forskellige mobile-platforme de har i Japan.

Apple har nu sagt ok, lad dog alle få de symboler vi allerede har programmeret i iOS, og derfor er Emoji-symbolerne nu at finde som standard i iOS 5.0!Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>