Elite Smiley – oplysninger fra Fødevarestyrelsen

by admin 0

Du kender sikkert den gule seddel der hænger på væggen hos pizzeriaet, restauranten, bageren osv., hvor man hurtig kan se om stedet er godkendt at Fødevarestyrelsen med en glad eller sur smiley.

Det er vel de færreste der ønsker at gå ind på en restaurant der har modtaget en sur smiley på papiret, og derfor er det lidt ærgerligt at gå forgæves.

Denne simple applikation her hjælper dig med på forhånd at finde steder der er godkendte, både lokalt via din iPhone GPS/lokalitet og længere væk. Brug “Elite Smiley” inden du inviterer nogen ud på en middag, eller inden du bestiller en pizza over telefonen.

Elite Smiley henter samtlige oplysninger fra Fødevarestyrelsen om danske fødevarevirksomheder, så du som forbruger, kan se at de overholder de gældende retningslinjer med hensyn til omgang med fødevarer.

Du kan gemme dine favoritsteder, give din egne vurderinger og modtage en besked om ændringer af status på dine favoritter. Applikationen hjælper dig også med at finde vej til et sted.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>