Ekstra Infrarød sensor på iPhone 4S til Siri

by admin 5

Der begynder at danne sig et logisk billede af hvorfor Siri er forbeholdt iPhone 4S, og ikke var med i iOS 5 opdateringen til iPhone 4 og iPhone 3GS. Svaret ligger formentlig i, at iPhone 4S har 2 Infrarøde sensorer, hvor de tidligere modeller kun har en indbygget.

Det er iFixit der har haft en iPhone 4S skilt, og har fundet denne dobbelt sensor. Denne Infrarøde sensor er grunden til at Siri reagerer så hurtig når du løfter din iPhone op og begynder at tale til Siri. Den nye iPhone 4S har en neurotisk tendens til altid at undersøge hvor tæt dit ansigt befinder sig fra iPhone, og så længe skærmen er aktiveret vil den Infrarøde sensor spotte bevægelser foran iPhone.

Apples ønske har helt sikkert været at brugeren ikke skal stå og vente på at Siri først skal starte op og være klar. Når iPhone brugeren befinder sig på Hjemmeskærmen, så kører Siri i baggrunden og kan være klar på et splitsekund når brugeren nærmere sig sensoren. Det er smart!

Du kan se en yderligere forklaring på hvordan det fungerer i denne video fra iFixit:

 

 

Comments (5)

  1. Jeg har endelig fået min iPhone 4S og den er fantastik..

  2. Hvorfor er det så at sensoren stadig står tændt efter at man slår Siri helt fra????

  3. Hvor kan du se at sensoren stadig er tændt?

  4. på samme måde som hun forklare i klippet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>