Eksporter slowmotion til de sociale medier

by Dahlin 7

Da jeg fik min nye smarte iPhone 6, var noget af det første jeg skulle lege med slowmotion. Jeg hoppede ind i Kamera app’en, og filmede en fed video, hvor en vandballon springer – virkelig fedt med de 240 fps!

Jeg åbnede derefter Instagram, fandt min fede video, uploadede den, men til min store skuffelse spillede den videoen uden slowmotion. Øv…! Da film i slowmotion fylder relativt meget, så skal de komprimeres først, og det har Apple (desværre) ikke implementeret i iOS 8 endnu.

Så hvordan gør man?

Totalt lavpraktisk, men man finder sin film under Fotos, og sørger for at slowmotion er sat de korrekte steder. Så mailer man den til sig selv. Hvis man har to iOS enheder (må ikke være den samme!), så kan man også vælge at AirDrop den, eller sende den via iMessage, og så gemme til Kamerarullen.

Har man iMovie installeret på sin enhed, kan man også bruge den app. Det er en lidt længere vej, men man for så også en del muligheder for at redigere i filmen.

Nu har man så filmen i komprimeret tilstand (desværre også dårligere kvalitet), som er klar til at blive uploaded på de sociale medier. Hashtag din slowmotion video på Instagram: #iphonecafeslowmo

iPhone-6-slowmotion-video

Comments (7)

  1. Kan man ikke bruge iMovie også? 🙂

  2. Tror TruSloMo er din ven. Appen gemmer en udgave der bedre kan håndteres af Instagram m. fl. og det har i hvert fald fungerer fint her.

  3. Jo selvfølgelig Andreas! Det havde jeg da helt glemt 🙂

    Jeg har tilføjet det i artiklen – god aften.

  4. Jeg kender ikke umiddelbart den app – hvordan bliver kvaliteten af filmen? 🙂

  5. Det virker til at være eksakt det samme. Filmen gemmes bare med 24 billeder pr. sekund fremfor 240 og så er der slowmo til Insta m.fl. 🙂

  6. Lig et hurigt spørgsmål , hvad et bedst at optage video i altså 60 bps eller normal standard?

  7. Ved at optage i 60 bps, så får du en anelse mere flow i din video. Det giver et rigtig flot resultat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>