eCarPark PRO – husker hvor din bil er parkeret

by admin 0

Det kan være svært at huske hvor man parkerede bilen i en stor fremmede by, eller f.eks på en kæmpe parkeringsplads. Der kommer “eCarPark Pro” til undsætning, og guider dig hele vejen hen til dig bil, via det indbygget GPS i iPhone 3G/GS og iPhone 4.

På en åben parkeringsplads, kan du gemme Geografisk placering og hvis du har en iPhone 3GS eller iPhone 4, vil eCarPark Pro bruge kompas funktionen til at vise dig, hvis du er på vej i den rigtige retning.
Hvis du har iPhone 3G, vil applikationen beregne din bevægelse for at vise en pil, der peger i den retning, du er på vej.

Få vist en rute tilbage til der hvor din bil holder parkeret. Denne funktion vil åbne Maps applikationen med placeringen der hvor du befinder dig, og der hvor din bil er placeret.

I et andet tilfælde hvor du er inde i en bygning (Parkeringshus etc.) behøver du ikke at bruge geolocation. Du kan bruge alle andre funktioner uden at skulle vente med at få en geografisk placering signal.

En af de smarte funktioner i applikationen er, at du kan angive en tidtagning på dit parkometer, og få en advarsel når tiden er ved at løbe ud!

 

Funktioner

  • Tillader af du optager GPS-positionen
  • Mulighed for at optage en stemmebesked
  • Tillader at tage et billede af parkeringen m.m.
  • Du kan tage noter
  • Push advarsel af resterende parkeringstid (iOS4 kun)


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>