Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Easy TV 2 - Dansk TV Guide - iPhonecafe

Easy TV 2 – Dansk TV Guide

by admin 13

Jeg har længe brugt YouSee TV-Guide, men efter den seneste opdatering hvor de fjernede den lette overblik på programoversigten, så har jeg søgt andre græsgange! Jeg fandt en “ny” TV-Guide i App Store, som du måske godt kender – den hedder “Easy TV 2“. Easy TV 2 gør det den skal, og virker fantastisk på min iPhone 6 Plus!

Man kan vælge mellem de godt 100 TV-kanaler der ønskes vist i oversigten, og man kan flytte rundt på rækkefølgen af dem under indstillinger i app’en. Sætter man en gul stjerne ud for et program, så bliver man påmindet før det starter, og tapper man en gang mere, så bliver det en grøn stjerne, og man får et overblik på genudsendelser og nye afsnit af programmet … det er smart!

Der findes også en oversigt på de forskellige kategorier i udsendelser, så det f.eks er let at få et overblik på alle de film der vises på den pågældende dag, eller de 8 efterfølgende dage. Der kan indstilles en brugerdefineret notifikation før et program starter, og her kan man vælge lige fra 0 minutter, og til 3 timer.

Under hver udsendelse kan man vælge at dele programmet eller filmen med andre, og det kan man gøre enten via en besked, mail, Twitter, og Facebook. Der findes også en smart “re-cycle” knap under hvert program, hvor man kan se hvornår de næste udsendelser i en serie kommer.

Easy TV 2 er gratis som udgangspunkt, og en pro-version kan købes til 19 kroner via In-app. Du kan hente den i App Store.

Funktioner:

 • Kompatibel med iPhone 6 og 6 Plus
 • Designet til iOS 7 og 8
 • Universal til både iPhone og iPad
 • Omkring 100 kanaler at vælge imellem
 • Se kun de kanaler som interesserer dig
 • Samlet overblik over dagens programmer
 • Find nemt genudsendelser og alle afsnit af en serie
 • Program oversigt 8 dage frem
 • Søg på kategorier, eks. sport eller film
 • Links til IMDB for film
 • Gem dine favorit udsendelser med et enkelt tryk
 • Søg i titel og beskrivelse
 • Få en påmindelse før dine favorit programmer starter
 • Populære udsendelser – se de udsendelser som andre gerne vil se
 • Del detaljer om en udsendelse via Facebook, Twitter, email eller SMS
 • iCloud sync af kanaler og favoritter
 • Support af dynamisk skrift

 

Screenshot

Easy-TV-2-1

Easy-TV-2-2

Easy-TV-2-3

Comments (13)

 1. den mangler man kan se traileren på imdb

 2. nej sorry ;0) genialt

 3. Kan anbefale den app der hedder tv tid. Den fungere udmærket for mig og viser det den skal. Du kan indstille den til at vise programmet for de kanaler som du foretrækker, idag og frem. Du kan endvidere ved at trykke på selve programmet få yderligere omtale, og via op pilen i venstre hjørne føje et program til kalenderen.

 4. Kan du forklare os andre, hvorfor vi skal vælge den app du henviser til? Easy TV 2 kan de ting som du nævner, og TV Tid er ligeså uoverskuelig som YouSee.. 😉

 5. Rigtig fed app og lækker tv-guide . Har brugt timefortv i 6 år , men den er vist ved at dø ud . Og tvtid har jeg osse brugt , men er lidt besværlig og skal gennem flere trin for at føje program til ens tvuge . Efter at have brugt easy tv 2 er jeg blevet glad for den og idag købt pro abo .

 6. Hej

  Jeg kan forklare det med, at jeg ikke gider de reklamer i bunden, som der er på Easy TV2. Det er det ene grund.
  Dernæst må jeg kraftig korrigere. TV tid er absolut ikke uoverskuelig, jeg er faktisk meget forbløffet over den påstand, og jeg forstår slet slet ikke det udsagn. Måske er det fordi du ikke har brugt tid på den, eller sat system i de kanaler du vil have den til at vise, hvad ved jeg.

 7. Dem kan man fjerne ved at støtte udvikleren med 19 kroner. Jeg respekterer dit valg, det er jo dig der i sidste ende skal bruge app’en! Men jeg høre mange sige TV Tid har samme uoverskuelige tv-guide som den nye Yousee, og dertil må jeg give dem ret. Man skal navigere rundt i et “flydende” interface i oversigten, – det mener jeg er irriterende. 🙂

 8. Den er super fed og klart den bedste TV app jeg har set. Selvfølgelig skal udvikleren støttes for et godt job.

 9. Rigtig god App, som jeg har købt uden reklamer

 10. Hov – mit indlæg blev klippet!

  Ærgerligt at de udsendelser jeg beder om en notifikation på (favoritter) ikke kommer med over fra iPad til iPhone & omvendt.

  Jeg skulle afinstallere to gange på iPad før reklamerne forsvandt.
  Ikke mulighed for funktionen “genskab køb” når først man har købt den fulde pakke. Underligt!

  Bortset fra det: Den klart bedste TV guide jeg har prøvet.

  Tak for tippet

 11. Jamen – nu synkronisere iPhone & iPad perfekt. Var åbenbart for utålmodig før. Der går en del længere tid med synkroniseringen i forhold til f.eks. Kalender etc. – men det kommer ツ

  Perfekt App.

 12. Holder mig stadigvæk til TDC’s da jeg jo kan styrer optagelser der fra..

 13. Hvordan styrer man optagelser fra deres app?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>