Du skal oplade Apple Watch hver dag!

by admin 1

Apple har aldrig rigtig været kendt for dem der laver produkter, der kan holde lang tid på en opladning, og det skal man lige have i mente når man investere i en af deres produkter. Deres kommende Apple Watch, som bliver lanceret her til foråret 2015, er desværre heller ingen undtagelse! Det skal (generelt) oplades én gang i døgnet.

Det er Apples CEO Tim Cook, der i et interview med Wall Street Journal, har pointeret at “we think people are going to use it so much, you will end up charging it daily”. Er det ikke også gældende med en iPhone? … og en iPad? … og en Macbook?

Apple skulle måske heller fremstille det sådan her: “Vi tror at folk kommer til at bruge vores produkter så meget dagligt, at vi prioriterer en god levetid på batteriet!”.

Men okay, det er vel heller ikke mere besværligt at smide uret i opladeren, inden man går i seng? Det er nok mere princippet i, at man skal huske at gøre det hver dag, og ikke hver tredje dag.

Apple-Watch-2

Comments (1)

  1. Hvorfor er det et problem
    Man sætter jo alligevel sin iphone til opladning hver aften inden man går i seng. Det et jo ikke noget specielt og ville hellere have at vide, at uret er vandtæt. Bare en understregelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>