Du kan nu dele Påmindelser med andre

by admin 2

Efter at Apple havde præsenteret iPhone 5, så lancerede de også en beta-udgave at Noter og Påmindelser via iCloud, så man kunne modtage dem på iOS enheden og en Mac computer med Mountain Lion installeret. Nu har de opdateret funktionen, så det også er blevet muligt at dele indkøbssedler, huskelister eller hvad man nu bruger applikationen Påmindelser til.

For at dele en liste med andre, så skal man besøge iCloud.com og derefter vælge Påmindelser. Hvis man holder musen over en liste ude til højre, så kommer der et symbol frem (cirkel med et trådløst signal). Her kan der tilføjes en kontaktperson eller en mailadresse, som skal have mulighed for at dele en liste, tilføje eller slette.

 

 

 

Comments (2)

  1. Den er nu ikke helt på plads endnu….når jeg vil vælge tidssone går den ned, og selv om jeg har lukket op for alt, så henter den ikke alle mine noter……måske er der flere ting, jeg er ikke færdig endnu med at udforske den

  2. iCloud er nu opfundet…..det fungere på alle mine enheder bortset fra iCloud på min iMac, der mangler jeg stadig at kunne se mine noter…har ellers åbnet for alt så det skulle være muligt. Er der nogen der har en lys ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>