Du kan følge iPhoneCafe.dk på Twitter

by admin 0

iPhoneCafe.dk sikkert ikke den eneste webside som du følger med i løbende, og derfor en tjeneste som Twitter et godt værktøj til at følge med på websider og andre Twitter profiler. Man kan også vælge at bruge en RSS-læser som f.eks Google Læser.

For at få dugfriske nyheder fra iPhoneCafe.dk på Twitter, så skal du først og fremmest oprette en gratis konto på Twitter, hvilket er en formel sag. Dernæst skal du følge denne Twitter profil ved at klikke på knappen “FØLG” eller “FOLLOW”. Twitter tillader kun 140 tegn, så det er kun et uddrag af indlægget du kan se, men der er et direkte link til websiden.

Der findes nogle ret gode Twitter iOS applikationer som du kan hente i App Store, og jeg vil blot henvise til 2 af dem som jeg kan anbefale: Den officielle Twitter, og Tweetbot som jeg selv benytter.

Klik på dette link for at tilføje iPhoneCafe.dk når du har oprettet en Twitter profil.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>