Dropbox 3.0 i nyt iOS 7 design

by admin 5

Som de årvågne Dropbox-brugere nok har opdaget, er der en frigivet en ny version af app’en, nemlig version 3.0. Den nye version har fået en seriøs makeover, hvilket inkluderer iOS 7 inspireret design.

Udover det nye design, har de også smidt en masse nye features ind i app’en. Én af de features der bør fremhæves, er understøttelsen af AirDrop, der benyttes af iPhone 5 og iPhone 5S.

Til iPad-brugere er Dropbox blevet mere brugervenlig, som gør at filer (billeder og dokumenter) bliver vist i fuld størrelse, med blot et enkelt tryk på skærmen. Ydermere er PDF visning blevet forbedret, og deling og eksport af filer har også fået en overhaling.

Dropbox-3-221113

 

Comments (5)

 1. Efter at have opdateret app’en, kan jeg ikke tilgå mine gemte filer i Puplic mappen.
  Når jeg går ind, kan jeg ganske kortvarigt se filen, men straks efter skrives der Folder Empty, og der er intet i folderen længere.

  Jeg har ikke nået max. GB – langt fra, så det er underligt. Prøvede at logge på via Safari, men folderen er stadig Tom?

  Andre der har oplevet dette?

  Med venlig hilsen Jesper

 2. Hej Jesper.

  Jeg har lige tjekket via min egen App, og jeg har ingen problemer med at tilgå Public-mappen. Prøv evt at fjerne App’n og geninstallere den.

 3. Har netop prøvet, men det ændrer ikke på det. Kan lige se, at der er en fil, og så forsvinder den igen. Virkelig træls!

 4. Er det samme problem hvis du tilgår Dropbox via pc?

 5. Ja det var det, så nu har jeg genindlæst via pc’en.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>