Drool Radio – Over 20.000 radioer i god kvalitet

by admin 2

Drool Radio er en Premium Streaming Radio Applikation i et smart og overskueligt design. Lyt til mere end 20.000 radiostationer i høj kvalitet fra RadioTime bibliotek. Radiostationernes Database bliver løbende opdateret. Applikationen kan finde rigtig mange lokalradioer i Danmark, men det lykkes mig ikke at spotte P1, P2 og P3 – så dem kommer du til at undvære. Men ellers er der rigeligt at vælge mellem!

Drool Radio vil automatisk justere lydstrømmens bithastighed så den matcher den tilgængelige båndbredde. Når du er tilsluttet til WiFi så bliver den bedste kvalitets-stream altid valgt. Lydkvaliteten er rimelig god, og de fleste streamer med 128kb/s.

Når du er på et mobilnetværk, vil en lavere kvalitet blive valgt hvis de er tilgængelige. Det er også muligt helt at deaktivere afspilning hvis du ikke er i nærheden af et trådløst netværk! Hvis du har ubegrænset dataforbrug hos din teleudbyder, så er det ingen problem, men har du derimod begrænset dataforbrug, så kan det blive en dyr historie hvis ikke du holder et vågent øje med dit forbrug!

Et indbygget Radiovækkeur og Sleep-funktion giver dig mulighed for at lytte til din foretrukne radiostation, når du går i seng eller skal vågne op. Vælg en radiostation, alarm volume, snooze til/fra, vibration og klokkeslæt vækkeuret skal starte.

Tryk på skærmen eller vip iPhone for at se en spektrum analysator, mens du lytter til musik. Et horisontalt billede understøtter at du slider med fingeren til venstre eller højre for at vælge næste eller forrige foretrukne radiostation.


Funktioner

 • Kæmpe udvalg af høj kvalitets radiostationer på internettet
 • Find radiostationer ved at søge, eller ved region eller genre
 • Auto-tilpasning af audio streaming kvalitet
 • Kunstner og Sangtitel vises, hvis stationen benytter det
 • Radiovækkeur og Sleep-timer indbygget
 • Tryk på skærmen/vip sidelæns for at se spektrum analysator
 • Vælg mellem fem forskellige display farver
 • Tilføj dine egne radiostationer
 • iOS 4.0 Multitasking (Afspil i baggrunden)
 • Understøtter følgende sprog: engelsk og norsk


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/drool-radio/id327347560?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (2)

 1. Som alternativ kan jeg varmt anbefale: TuneIn Radio

  Den kører også på RadioTime biblioteket, og finder
  nemt P1, P2, P3, Nova FM, Radio 100 FM etc.

  🙂

 2. Tak for hint – fint alternativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>