DR NU mobil (beta) i Safari browseren

by admin 1

Selv om “DR NU mobil” ikke er en decideret iPhone applikation, så kan man nu via Safari browseren og dette link (på iPhone), se masser af underholdning i form af TV-udsendelser.

DR skriver om deres nye tiltag:

DR er i øjeblikket i gang med at udvikle et tilbud til mobiltelefoner og tablets, som kan afspille DRs kanaler live og programmer on demand. Projektet er i BETA-stadiet og virker kun på iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

Afspilleren virker kun, når du er på Wi-Fi eller 3G-netværk. Buffering og udfald vil forekomme, når du bevæger dig ud i områder med dårligere dækning – eller bevæger dig ind og ud af zoner med god og dårlig dækning. Vi arbejder på at minimere disse gener. Du kan selv indstille kvaliteten til lav, mellem eller høj afhængig af dit netværk.

Prisinformation: DR NU er gratis, også på din mobil. Vær dog opmærksom på at video-streaming er data-krævende og at datatrafik kan være dyrt. Kontakt dit mobilselskab for flere oplysninger.

Udland: DR NU til mobilen er af rettighedsmæssige årsager geo-blokeret for brug i udlandet.

Menuen indeholder en Forside, Nyheder, Live TV, Områder, Programmer A-Z og Indstillinger. Jeg vil ikke gå i dybden med alle de muligheder som DR NU byder på. men kan konkludere ud fra de test jeg lavede, at det fungere rigtig godt. Kvaliteten er helt fin på en iPhone, og streaming af udsendelserne går ret hurtig uden hak. (sidstnævnte afhænger af din forbindelse – Wi-Fi som 3G-netværk!)

 

Screenshot

 

 

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>