Dolphin Browser – Smart og anderledes browser

by admin 2

Dolphin Browser som er udviklet af Mobotap, er en af de mere intelligente mobile webbrowser der er til rådighed for iPhone, og den giver dig gode muligheder for at interagere og engagere dig på internettet via din iPhone på den letteste og mest intuitive måde.

Menuerne ligger lige ved hånden, da man kan slide fingeren mod højre og så dukker bogmærkerne op, eller til venstre for at få en menu med “Full Screen”, “Downloads”, “Gestures”, “Clear data” og “Settings”. I bunden af Dolphin Browser finder man navigation af siderne, mulighed for at tegne en gestus kommando, tilføje et bogmærke, søgning på den pågældende webside, kopiering af sidens webadresse, e-mail link m.m.

Dolphin Browser forenkler den måde du navigere på de mobile websider uden at skulle benytte kompliceret klik. I gestus tilstand, kan du tegne et tegn eller tilføje en ny gestus. For eksempel på en webside, hvis du tegner et “v” i gestus mode, så kommer du hurtigt til bunden af websiden. Det smarte ved Dolphin Browser er at man kan oprette egne “Gestus” til navigation og mange andet på websiderne!

På hovedsiden af Dolphin finder man forskellige “Speed dials” som udvikleren kalder dem. Det er links til sider du benytter ofte, f.eks Google, CNN, iPhoneCafe.dk osv, og det er let at have flere sider åbne på én gang, og navigerer mellem dem som man gør i Safari browseren.

Smart Address Bar: Smart funktion som auto-udfylder URL og kontekstmenuer Når du skriver de første par tegn i en URL, så vil Dolphin auto-fuldføre URL ved at vise alle resultater fra både bogmærkerne og dine browserdata.

Desktop-tilstand: Skift mellem desktop visning og mobilvisningen efter dine behov. Hvis du har et behov for at se den fulde webside af Facebook til tider, så kan Dolphin hjælpe dig med det.

Jeg syntes Dolphin Browser virker dejlig anderledes og er bestemt en applikation som du bør tjekke ud, hvis du benytter din iPhone en del til internettet. Den er ikke perfekt (endnu), og har nogle mangler som jeg håber udvikleren retter i nogle opdateringer.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/dolphin-browser/id452204407?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (2)

  1. Langt federe end Safari! :O

  2. Ja browseren er fed… Jeg især godt lide det med at man kan tegne et tegn og den derefter fører en til en bestemt hjemmeside…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>