Do you spreak dansk oder was…Siri?

by admin 13

Nu er jeg ikke ude på at nedgøre dem der ikke taler engelsk særligt godt, – tværtimod! Den optimale brug af Siri assistenten kræver vel et rimeligt klart og tydeligt engelsk. Hvordan er dine oplevelser med Siri i hverdagen, forstår hun hvad du siger?, eller bliver du tit misforstået? Ender du tit med at skulle tale langsomt og tæt på din iPhone 4S for at dine ord og sætninger bliver fortolket korrekt?

Der er desværre ingen udsigter til en dansk version af Siri lige foreløbig, men det må komme…ellers giver det ingen mening.

Nu skal man endelig ikke tro at Siri ikke er intelligent eller har mangel på humor, for hun har begge dele! Prøv at sig “Beam me up“…så får du måske svaret: “Sorry, Captain, your tricorder is in Airplane Mode“. Eller hvad med “Tell me a joke“, og få svaret: “Two iPhones walk into a bar…I forget the rest“.

 

 

Comments (13)

 1. Hehe har i et MMS nr ? Jeg har lidt sjove screen dump fra Siri 🙂

 2. Jeg kan simpelhen ikke få Siri til at genkende ordet : Danish , lige meget hvad og hvor langsomt jeg siger det, tager den altid fejl.
  Ellers forstår Siri nu meget godt mit engelsk, der er ikke så mange fejl.

 3. Siri forstår udemærket hvad jeg siger på engelsk, ikke haft en eneste fejl endnu..

  Slå fejl i overskriften eller?
  Spreak forstår Siri nok ikke.

 4. Tror det er lidt meningen Casper? 😀
  hahahah 😀

 5. Let me see 😀

 6. Hej Kasper, – ikke nogle telefonnumre her på Caféen! 🙂

  Kan du ikke give ham en e-mail adresse, – så kan I “snakke” videre der?

 7. Kasper skrev bare hans mobilnummer officielt her på Caféen – det må man ikke. 🙂

  Du har bedt om et nummer til MMS i starten af denne tråd her. 🙂

 8. Unomobil – du kunne eventuelt sende dem direkte til mig (admin “snabel a” iphonecafe.dk), så kigger jeg på dem og bringer dem her som “Fredags Sjov”…hvis altså de er sjove. 🙂

 9. Aha oka … Prøver jeg lige om jeg kan huske i morgen 🙂

 10. Haha, ja når jeg spørger hende står der istedet for danish spanish 🙂 “Can ou speak Danish?” til: Can you speak Spanish

  Hehe 😀

 11. Jeg har ikke fået min tlf. endnu, men det jeg har tænkt mest på i den sammenhæng er, at en af de funktioner jeg synes er bedst ved Siri, at den tekst man siger kan bruges i beskeder og mails kan ikke rigtig udnyttes når den ikke forstår dansk

 12. Nej, men så må jeg anbefale dragon dictation. Det funker ok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>