DishPal – Del nogle lækre retter med vennerne

by admin 0

DishPal er et socialt netværk der gør det nemt at dele madretter med dine venner, uanset om du befinder dig på en restaurant eller laver mad i dit hjem. DishPal hjælper dig også med at finde de bedste restauranter i nærheden af ​​dig baseret på dine venners kommentarer. Deling af madretter og kommentarer er kun begyndelsen, for med DishPal kan du bl.a udgive dit eget DishPal magasin!

Deltag i tema potluck for at møde andre mennesker der deler dine præferencer og smag. Hvis du ikke kan se et arrangement med det tema som du ønsker, uanset om det er et køkken- eller et ferie tema, så kan du let starte dit eget for andre med et enkelt klik. Brugerne kan tilføje retter eller fremsætte bemærkninger til enhver part, hvilket resulterer i et sammenskudsgilde af alles yndlings-opskrifter.

Med DishPal kan du få vist dine individuelle favoritter med Magazine sektionen. Du kan oprette og tilpasse dit eget DishPal magasin som f.eks “Top 10 pastaretter” eller “Bedste måltider i New York”. Det er kun dig selv der kan sende disse retter til dine magasiner, men du kan give dine venner og andre brugere et indblik i din smag.

Hvis andre DishPal brugere elsker dine madretter, eller magasiner som du har oprettet, så vil DishPal belønne dig med en medalje. Du kan vælge at tilslutte til Facebook og konkurrerer med dine venner for at se hvem der får flest medaljer.

DishPal er nem at bruge, du skal blot snuppe et billede med din iPhone af tallerkenen og uploade det. Applikationen kommer også med foto filtre og redigering til at billedet lidt pænere af dine retter.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/dishpal/id493183557?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>