Dev Team er IKKE på vej med iOS 6 jailbreak!

by admin 1

Det ser ud til at vi godt kan “skyde en hvid pil” efter et untethered jailbreak til iOS 6, som kører på rigtig mange iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og den nye iPhone 5.

På JailbreakCon som netop er blevet afholdt i San Francisco lørdag den 29. september, har Dev Team hackeren pod2g meldt klart ud, at der stadig er lang vej til et untethered jailbreak.

Dev Team ser heller ikke ud til at være særlige aktive med jailbreak i disse tider, så enten har Apple betalt dem gode penge for at holde sig væk fra at lave et jailbreak med iOS 6…hvilket jeg dog ikke tror på, men der har ikke været nogle konkrete udmeldinger fra dem længe.

Nu ved man aldrig med Dev Team, for der kan lige pludselig dukke et untethered jailbreak op! Indtil videre bør man holde sig til iOS 5.1.1 hvis det er muligt, og som man godt kan lave et untethered jailbreak.

 

 

 

Comments (1)

  1. Hej, du skriver de ikke har været på banen rigtig efter iOS 6 kom og det passer ikke for der er Jailbreak til iOS 6 men desværre kun A4 divice og guiden er her til hvordan i skal gøre..

    guide : http://www.youtube.com/watch?v=wd3vXzo6xwU

    Læs information under videoen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>