Dev Team arbejder på unlock til iPhone 4S

by admin 2

Man skulle næsten tro at Dev Team var gået helt i stå, eller bare ikke “kan knække nødden”. Men i følge en af dygtige hackere i teamet, Muscle Nerd, som skriver på hans Twitter profil at det ser meget lovende ud med et “UltraSn0w” unlock til iPhone 4S der kører med iOS 5.

Indtil videre har det kun været muligt at lave unlock på en iPhone 3GS med følgende baseband: 4.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, og 06.15.00. Har du en iPhone 4 så kræver det et 01.59.00 baseband. Det kræver også at din iPhone kører med et jailbreak før den kan unlockes.

Der er desværre ikke noget konkret omkring det untethered jailbreak vi alle sammen går og venter på til iOS 5, men i følge Dev Team så arbejder de også på højtryk på at skabe et stabilt jailbreak. Det har tydeligvis været meget sværere end med hidtil iOS versioner, så Apple må virkelig have lukket “hullet” grundigt.

 

 

Comments (2)

  1. Tak for et, som altid godt indlæg. 🙂
    Jeg har dog et spørgsmål: Har de givet op med iPhone 4?

  2. Nej det har de ikke.. Du kan selv hjælpe dem, ved at indsende din fejl rapport fra iPhone osv. Besøg evt deres side, de hedder greenp0sion

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>