Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Det nye kommentarsystem er fjernet! - iPhonecafe

Det nye kommentarsystem er fjernet!

by admin 12

Som du sikkert har bemærket, så har iPhoneCafe.dk kørt rigtig ustabilt eller været helt nede i knæ mange gange de sidste dage, og vi kan ganske enkelt ikke finde fejlen. Den eneste ændring der er sket de sidste måneder siden, er det nye kommentarsystem DISQUS.

Sjovt nok har det kørt fint i en periode, men vi har vurderet at det er her vi skal finde synderen. DISQUS trækker simpelthen så mange ressourcer i perioder, formentlig fordi det kommunikere med nogle eksterne servere eller lignende, og det får iPhoneCafe.dk til at nå det loft hos Megahost, hvor siden er hostet.

Løsningen er at få egen server, hvilket er en dyr omkostning hver måned, og en udgift jeg ikke ønsker. Så derfor har jeg truffet den beslutning, at vende tilbage til det gamle kommentarsystem, som har virket ubeklageligt rigtig længe.

Jeg håber på din forståelse, og håber samtidig at du som besøgende eller fast bruger på “caféen”, kan leve uden de smarte funktioner DISQUS indeholder. Det kommer ikke en Facebook løsning, eller det der ligner!

 

 

Comments (12)

 1. Det er bare super. Har savnet siden 😀

 2. Jeg synes næsten det her er bedre.
  For på iPhone var der nogle gange kun et ord på en linie, hvis der var flere svar til en kommentare

 3. Ja denne her virker også meget godt, jeg er stadig en stor dansk viking, så jeg er godt tilfreds
  <——

 4. Ja det virker bare det her 🙂

 5. Dejligt endelig det gode gamle tilbage 🙂 nu kan man ligefrem læse det på iphone igen.
  Det
  Ande
  T
  Stod

  En
  Meg
  Et
  Unde
  Rlig
  Måde
  ….

  🙂

 6. Ja, DISQUS var ikke iPhone venlig.

 7. SKØNT, var godt nok blevet irriteret på DISQUS

 8. Til gengæld kommer mange af jeres kommentarer dobbelt nu. Vent lige til systemet godkender og publicere kommentaren. Den kan desværre hænge 5-10 sekunder..

 9. Ja eller man får en besked med FÁIL 🙂

 10. SKØNT, var godt nok blevet irriteret på DISQUS

 11. Dejligt siden kører igen!

 12. Tak fordi du droppede disqus .. Har været væk længe herfra grundet det meget bøvlede og ikke særligt læsevenlige univers .. Dette er sq da meeeeget bedre … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>