Det er nu du skal sælge din iPhone!

by admin 9

Har du allerede planer om at erhverve dig den kommende iPhone 6, uden at vide hvad det bliver? Og har du ikke råd til både at beholde den nuværende, og købe en ny? Hvis ja, så læs videre!

Det er den samme problematik der vender tilbage hvert år, når Apple lancerer en ny iPhone. Alle ved at en iPhone ikke just hører til de billigste smartphone, og det er ikke alle der har råd til bare at købe en ny til 6-7.000 kroner, og samtidig beholde den gamle.

Forældre kan vælge at give deres iPhone videre til børnene, eller de unge kan vælge at lade deres forældre arve deres. Men i langt de fleste situationer springer man over 1 eller 2 generationer af iPhone, og prisen har nok meget af skylden.

iPhone5-boxed-270912

Jeg plejer hvert år at skrive et indlæg som det her, for at kunne give dem som ikke helt ved om de skal sælge og købe ny iPhone et perspektiv. Vi ved naturligvis ikke med sikkerhed hvad Apple har i “hatten”, men opgraderet hardware bliver en realitet. Men man må ikke sælge den nuværende iPhone, og regne 100% med at Apple lancerer en med større skærm!

Der er flere ting man skal huske at vende i hovedet, inden man begynder at sælge den gamle med et stort tab. For der bliver tale om et væsentlig tab, hvis du sælger en iPhone 5S efter et år!

En tommelfingerregel siger, at man kan regne med at sælge den brugte enhed relativ hurtigt, hvis man sætter den til salg – hvor prisen er godt 50% af nyprisen. Det kan virke som et voldsomt tab på bare et år, man det er desværre realiteten indenfor et marked som iPhone. Der er så mange der sælger deres brugt iPhone via DBA.dk og lignende.

Mit bedste bud til dig er at sælge den til familien, vennerne, eller en arbejdskollega. Det har desværre også en bagside, hvis det går galt med teknikken. Du vil sikkert miste lidt i forholdet og tilliden, hvor salget til en vildt fremmed er en anden historie.

apple-butik-070414

Men det som indlægget prøver at pointere er, at det er den rette tid at sælge – inden mange andre får samme ide. Du vil meget hurtigere få solgt din iPhone, og prisen vil sikkert kunne sættes 500-1.000 kroner højere, end om 2-3 måneder.

Et optimalt salg vil være en velholdt iPhone med original kasse, hovedtelefoner (ubrugte), kabler, og diverse papirer. Du har sikkert brugt dine hovedtelefoner, men hvis du som jeg har valgt at benytte nogle andre, så kan det være en “salgsbonus” at hovedtelefonerne er ubrugte.

Har du planer om at sælge din nuværende iPhone – for at kunne købe en ny til september/oktober? Hvilken model har du, og hvad regner du med at få for den?

Comments (9)

 1. Øv ! Gider ikke leve med en Nokia 3210 den næste 1mrd

 2. iPhone 4 16GB 1000 kroner

 3. jeg har en Iphone 5 som jeg gerne ville sælge har haft den i 1 år, hvad kunne man sælge den til ?
  den er sort 16GB og ingen skader eller ridser

 4. Har mig en 5S som jeg beholder 2-3 år, men er på udkig efter en pink 5C til konen.

 5. Jeg plejer får 3 kilo for min gamle mon ik jeg får den igen …lige nu har 5s 16gb så jeg taber kun 1200kr så det fint nok

 6. Please meld ind når du får solgt den for 1000 kr!

  Det er jo hvad en ny koster.

 7. Jeg plejer nu blot at sælge min gamle fon når jeg har modtaget en ny iPhone.
  Man får ikke færre penge af den grund 😉

  Der er næsten lige så mange der skal have sig en ny iPhone som der er nogen der vil købe en brugt.

  De sidste 5 iPhones jeg har haft er blevet solgt stort set med det samme!

 8. En iPhone kan altid sælges. Tror ikke det har betydning om det er tæt på det ene eller det andet…nogle ting er der altid salg i. Det er ligesom med sex. Det er heller ikke en årstid eller en måned som er bedre end andre…. 🙂

 9. Hvis den ligner noget af det der har været fremme, så er jeg ret sikker på at min I5 forbliver min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>