Denmark Fuel Stations AR (Augmented Reality)

by admin 0

Der findes mange applikationer hvor du søger på tankstationer og for en kørselsvejledning, så hvad mere har man egentlig brug for?

Det er jeg syntes der er smart med “Denmark Fuel Stations AR” er at den bruger Augmented Reality, som bruger iPhone kameraet til at genkende omgivelserne, og vise dig direkte på iPhone skærmen hvilken retning der ligger en tankstation, og hvor langt der er til den.

Du behøver altså ikke at navigere gennem menuer eller bruge søgeord for at finde en tankstation i nærheden! Du skal bare se gennem iPhone skærmen og finde retning direkte til din destination.

Når du finder en tankstation du ønsker at benytte så klikker du bare på pilen på skærmen, og adresse samt et kort åbner op med mulighed for at blive navigeret frem til den pågældende tankstation.

Denne applikation kommer bundtet med en liste over en masse tankstationer i Danmark, og udvikleren opdaterer løbende med nye.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>