Den bedste kamera app er blevet bedre!

by admin 3

En af de kamera applikationer der er hentet flest gange i App Store (7 milioner), er uden tvivl Camera+, som bl.a blev “verdenskendt” fordi det lykkes udvikleren at få godkendt applikationen med den mulighed, at iPhone brugere kunne benytte volumeknappen som udløser. Dette blev ret hurtigt afvist af Apple og applikationen blev fjernet fra App Store.

Det sjove var så at Apple efter noget tid frigav en iOS opdatering som gjorde det muligt at benytte volumeknappen som udløser. Camera+ er dog kommet tilbage på App Store igen med masser af nye funktioner, og selvfølgelig også med volumeknappen som udløserknap.

Den nyeste version 3.0 byder på følgende funktioner:

 

Nyt ikon

Det første du sikkert lægger mærke til i Camera+ 3.0 er det nye skinnende ikon. Det er stort set det samme Camera+ ikon, men er blevet bedre og meget mere poleret.

 

Bedre deling af fotos

Der er to vigtige forbedringer her, og den første er at du nu kan dele med flere tjenester, eller endda flere konti på samme tjeneste, alt sammen på samme tid. Den anden forbedring er at det går meget hurtigere med delingen. Det er nu hurtigere end nogensinde at dele dine fotos online!

 

Multiple fotobibliotek import

Camera+ har indført en ny god funktion, hvor du kan importere flere billeder fra dit iPhone fotobibliotek på én gang. Opdateringen bringer også nogle finesser på import panelet. Store miniaturer, zoom for at se dit billede stort, og foto info vil hjælpe med at sikre du vælger præcis de billeder, som du ønsker. 

 

Arbejdsprocesser

Sommetider vil du sikkert bare skyde en masse billeder i træk uden at skulle tænke på ting som redigering og deling. Og nogle gange du ønsker at gøre netop det modsatte og redigere og dele hvert billede du tager, lige efter du har taget det. Arbejdsprocesser giver dig nemt den fleksibilitet til at gøre det begge veje.

 

Fokus- og Eksporneringslås

Nu kan du låse fokus og eksponering af kameraet, uafhængigt af hinanden. Fotografer på udkig efter den største fleksibilitet i skydning af billeder vil elske denne nye funktion, fordi det giver alle mulige kreative måder til at tage fantastiske billeder.

 

API’er

Der er blevet lavet nogle omfattende API’er for Camera+. Disse API’er sætter andre i stand til at integrere Camera+ i andre applikationer og skabe webservices, der gør brug af de mange, mange fotos, der er blevet delt af Camera+ brugere.

Flere prominente udviklere har allerede integreret Camera+ i deres applikationer via disse nye API’er. Tweetbot, Twitterrific, Foodspotting, og Twittelator Neue i App Store har integreret Camara+.

 

Forbedret Lightbox UI

Udvikleren mener at de er lidt tvangspræget når det kommer til brugergrænseflade og brugeroplevelse. Så med Camera+ 3.0 har de omarbejdet flere detaljer i Lightbox for at gøre det endnu mere brugbart. Det vil tage et par sekunder at vænne sig til ændringerne, men du vil formentlig blive glad for disse forbedringer næsten øjeblikkeligt.

 

Opret et weblink

Mange plejede at bruge SMS-funktionen som delingen (nu omdøbt til Beskeder) for at dele weblinks med andre. Nu er der kommet en meget bedre, lettere, og dedikeret måde at gøre det på.

 

Der er yderligere kommet flere mindre nye funktioner, og en del rettelser i applikationen. Mangler du en ordentlig kamera applikation, så kan jeg varmt anbefale dig at hente Camera+!

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/camera+/id329670577?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button] 

Comments (3)

  1. Hvorfor ikke mulighed for video?

  2. Muligheden findes i Video Camera+

  3. Ja men så skal man have 2 apps!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>