Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Del iTunes musik - iPhonecafe

Det er ikke unormalt at mange familier deler en computer i hjemmet, og så har de yderligere én hver. På fællescomputeren kan man faktisk overføre alt musik fra alle andre computere, og dele musikken fælles via iTunes til iPhone eller iPad.

For at få tilgang og overfører musikken, så skal du følge en af de 2 guider herunder. Den ene guide er til Mac brugere, og den anden er til Windows brugere. (Det er på eget ansvar, og husk at følg guiden nøje!)

 

 

Mac – sådan deler du musik

 

1. Afslut iTunes.

 

2. Find mappen iTunes Media. Denne mappe kan hedde “iTunes Music”, hvis dit iTunes-bibliotek blev oprettet tidligere end iTunes 9. Mappen iTunes Media er som standard gemt på en af følgende placeringer:

  • ~/Musik/iTunes
  • ~/Dokumenter/iTunes/

(Der er ikke andre konti på din computer, der har adgang til disse placeringer. Hvis andre brugere skal have adgang til din musik, skal mappen iTunes Media flyttes til en placering, der er tilgængelig for andre).

 

3. Træk mappen iTunes Media til en placering, der er tilgængelig for andre. Den offentlige mappe i hjemmemappen:

  • ~/Offentlig

er en god placering. Du kan også vælge en anden placering uden for hjemmemappen, som andre brugere har adgang til, f.eks.

  • /Brugere/Fælles

Vigtigt! Hverken iTunes-mappen, iTunes Library-arkivet eller iTunes Library-xml-arkivet må flyttes.

 

4. Åbn iTunes og vælg Indstillinger i menuen iTunes.

5. Klik på Avanceret, og klik på knappen Rediger.

6. I det vindue der åbner, skal du navigere til placeringen med mappen iTunes Media. Klik på Vælg.

 

Gentag disse trin for hver brugerkonto, som du ønsker skal dele musik med andre brugere. Bemærk! Hvis flere brugere på computeren arkiverer musik i én offentligt tilgængelig mappe, kommer der dubletter af sangarkiver, når en bruger importerer musik fra en cd, som allerede er blevet importeret af en anden bruger.

 

 

Windows – sådan deler du musik

 

1. Afslut iTunes.

 

2. Find mappen iTunes Media. (Denne mappe kan hedde “iTunes Music”, hvis dit iTunes-bibliotek blev oprettet tidligere end iTunes 9). Som standard er den placeret her (Windows XP og Windows 2000):

  • \Documents and Settings\brugernavn\My Documents\My Music\iTunes

Windows Vista og Windows 7:

  • \Users\brugernavn\Music\iTunes

Bemærk! I Windows-versionen af iTunes er det ikke standard, at alle de musikarkiver, som du føjer til dit iTunes-bibliotek, kopieres til mappen iTunes Media. Du kan få iTunes til at kopiere alle musikarkiver i biblioteket til mappen iTunes Media (hvis du har plads nok på harddisken) ved at vælge Konsolider bibliotek i menuen Avanceret.

 

3. Træk mappen iTunes Media til en placering, der er tilgængelig for andre. Musikmappen, der er tilgængelig for andre, er følgende (Windows XP og Windows 2000):

  • \Documents and Settings\All Users\Documents\My Music

Windows Vista og Windows 7:

  • \Users\Public\Public Music

Vigtigt! Hverken iTunes-mappen, iTunes Library-arkivet eller iTunes Library-xml-arkivet må flyttes.

 

4. Åbn iTunes og vælg Indstillinger i menuen Rediger.

5. Klik på Avanceret og klik på knappen Rediger.

6. Find mappen iTunes Media i dialogboksen Ny placering til musikmappen. Klik på OK.

 

Gentag disse trin for hver konto, der skal dele musik med andre brugere. Bemærk! Hvis flere brugere på computeren arkiverer musik i én offentligt tilgængelig mappe, kommer der dubletter af sangarkiver, når en bruger importerer musik fra en cd, som allerede er blevet importeret af en anden bruger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>