Debat: iPhone 6 powerknap i toppen?

by admin 11

En af de radikale ændringer på de to nye iPhone 6 er Powerknappen, som blev flyttet fra toppen til højre side i forhold til de tidligere iPhone modeller. Ved første øjekast ser det ud som en god ide, fordi specielt iPhone 6 Plus er ret stor.

Men efterhånden som man får brugt de nye iPhone 6, så finder man også ret hurtig ud af hvor irriterende det kan være, at enheden kan gå i standby-mode ret mange gange, når man tager fotos. Med det mener jeg når man benytter volumenknappen som udløser til kameraet, og kommer til at trykke på Powerknappen samtidig. Det gør jeg 8 ud af 10 gange!

Debatten er generelt møntet på Powerknappens placering, og hvad du som bruger selv synes om at knappen sidder på siden af iPhone 6, fremfor i toppen som med de tidligere iPhone modeller.

Hvad synes du om Powerknappen i siden, og har du lignende problemer som mig?

iphone-6-powerknap

Comments (11)

 1. Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg har faktisk vænnet mig så meget til det, at jeg også gør det på min iPad 🙂 Så der bliver skruet lidt op og ned for lyden, ha ha.

 2. Problemet er nok de fleste af os drejer telefonen så bunden af telefonen vender mod højre, hvis man vender bunden mod venstre så problemet pludseligt løst 😉

  Altså når man tager et billede i widescreen 🙂

 3. Det er virkelig ikke gennemtænkt – tænker at det må være en praktikant i designafdelingen der ved en fejl har sendt de forkerte tegninger afsted til fabrikken.

  Oplever flere gange dagligt hvis jeg ligger telefonen ned i landscape og derefter skruer op for lyden at jeg får holdt på en sådan måde at telefonen låser.

  Så klart et “nej tak” herfra

 4. Ganske enkelt en vane sag, men kan ikke forstå hvor ideen til at den skulle sidde der, kommer fra?
  Andet end at det var fordi du skulle være større!
  Men hvis jeg ikke husker helt forkert var det også et rygte allerede på ip5 eller ip5s??

 5. Jeg har slet ikke det problem med at kommer til at trykke på tænd sluk knappen ved et uheld. Jeg har altid tommelfingeren/pegefingeren et par cm over sluk knappen. Når tlf bruges i landscape mode

 6. Syntes det er lækkert den er der når den nu er 4″7 til 5,5 ” 🙂

  Vane sag.

  I starten vil man ikke have store telefoner. Og nu er det det som sælger bedst 🙂

 7. det må være smagssag, sys at store tlf er kiksede se på, alt for stor skærm osv osv, og det ligner mere en ipad fremfor en tlf…

  en tlf skal ikke være stor og kikset, men handy og normal str..

 8. Det passer fint til mig

 9. Jeg synes at det er irriterende at on/off knappen er flyttet om på siden…jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har skruet op/ned for lyden når jeg skulle slukke/tænde min iphone.

  Vanesag ….måske…. men hvorfor lave om på noget der fungerer ?

 10. Har også mine problemer med den skide knap

 11. Jeg har også lidt små problemer med on off knappen på siden, men vender mig nok til drt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>