Debat: Er iPhone 6 så sej som vi tror?

by Dahlin 16

Da de nye iPhone 6 kom på markedet, var der mange der talte om den nye og forbedrede kvalitet samt holdbarhed. Telefonen blev gennemtestet, og det så ud til (foruden bendgate perioden) , at Apple endelig havde knækket koden til en iPhone der burde kunne klare dagligdagen, uanset om man sidder på kontor eller er håndværker.

I flere test blev iPhone 6 kåret til at have lav risiko for at blive ødelagt, hvilket var imponerende. Men efter små 2-3 måneder med telefonen, har jeg spottet små ridser i skærmen – ikke noget betydeligt, men de er der.

Ved et tab på 5 cm over jorden, resulterede i et grimt ar nede ved højtaleren. Og så sent som i weekenden, blev jeg ringet op af min søster, med beskeden ingen vil høre: hendes skærm var smadret. Et tab fra ca. en meter, på cykelbroen ved Islands Brygge, som angiveligt skulle være belagt med en blødere form for belægning end asfalt, men det resulterede i flere grimme flænger i skærmen.

Jeg må indrømme at jeg ikke havde forventet, at skærmen ville bukke under “så nemt”. Ingen tvivl om, at det er den lækreste telefon jeg har ejet til dato, og de få ting jeg personligt har oplevet, må da også betegnes som petitesser. Men kan man forvente mere, af en telefon til godt 5.000 kroner? 

Som en god frisk morgendebat, hvordan oplever I så jeres nyindkøbte iPhone 6, ud fra byggekvalitet og holdbarhed?

iPhone-6-ridser

Comments (16)

 1. Som det forlyder i mange forums på nettet, så er de nye iPhone 6 en del mere sarte på skærmen. Jeg gruer selv (7-9-13) for den dag jeg måtte tabe den! Selvom jeg har et tyndt cover på, så er det mere for at Plus modellen skal ligge bedre i hånden – og derved “undgå” tab.

  Men at skærmen skulle tage skade af et lille drop på 5 cm, lyder ikke godt …

 2. Jeg har tabt min iPhone 6 plus fra Ca 1,5 m højde ned på en kantsten og smadre en skærm og nu har jeg en virkelig skod Samsung galaxy s4 mini til jeg får min iPhone 6 plus tilbage fra forsikringen. Kan ikke vente hehe 🙂

 3. Jeg har efter en smadret skærm pakker den i enten et originalt Apple cover ellers en læder flipbook.

 4. Jeg føler med dig Andreas, hold ud. Håber du har en iPad, så du kan få dit ios fix ;-D

 5. Jeg må altså også erkende, at jeg har skrevet “cover” på ønskelisten!

 6. Jeg købte et originalt Apple læder cover sammen med min iPhone 6.
  Har da tabt den nogle gange fra forskellige højder, også fra cyklen, men der er ikke sket noget endnu.
  Men coveret har da diverse mærker så ingen tvivl om det virker.

 7. Min iPhone 6 har fået en lille flænge øverst på skærmen efter et lille fald fra bordet og ned på trægulvet..

 8. Købte glas samt originalt lædercover helt fra starten på min 6+
  Min track record på smadret skærme er ikke imponerende 🙂

 9. Har også købt et cover, syntes bare det er så synd for telefonen, syntes virkelig 6+ er så smuk.

 10. Ja det har Dahlin heldigvis 🙂 har forsøgt at finde Ios 8 temaer til Android så det i mindste kan se lidt pænt ud men mobilen er for langsom 🙂

 11. Har også tabt min iPhone 6 efter kun 5 dage. Smadret skærm 🙁
  Havde en iPhone 5 forinden, som jeg har tabt utallige gange uden at der skete noget som helst.
  Ja iPhone 6 er desværre skøbeligere end 5 og 5s

 12. Kom altid panzerglas på tlf. Det kan spare jer for mange penge.

 13. Jeg anbefaler altid cover som beskytter skærmen og panser glpasser burde der ikke ske det store. Da alle telefoner (også gamle Nokia) kan blive ødelagt så beskyt den.

 14. Enig! Det er også grunden til, at jeg endnu ikke har købt cover.

  Jeg er kun oprigtigt interesseret i et vandtæt/stødabsorberende, til motorcyklen.

 15. Må erkende, at jeg tror der er fordi skærmen går mere ud på siden af telefonen. 5’eren var i det mindste beskyttet “lidt” af metalkanten.

 16. Intet mindre end genial idé 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>