De grønne grise fra Angry Birds i nyt spil!

by admin 0

Spil-udvikleren Rovio har de sidste par år haft kæmpe succes med salget af deres spil til både iPhone, iPad og iPod Touch. Spillene omfatter Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, og sidst i rækken af de aggressive fugle er Angry Birds Space.

Angry Birds serien har det til fælles, at de er billige at købe (6 kroner til iPhone), det er “let” at komme i gang med spillet, og så er det top-underholdningen af den bedste kaliber – både visuelt og lydmæssigt!

Normalt er det de stakkels grønne grise der står for skud fordi de stjæler fuglenes æg, men nu har Rovio vendt skuden og ladet de grønne være fokus i det nye spil “Bad Piggies”, der udkommer den 27. september.

 

 

Spillet går kort fortalt ud på at bygge et transportmiddel, som både kan være kørende eller flyvende, og så ellers holde tungen lige i munden mens banerne gennemføres. Det lyder overkommeligt, men det kræver en del øvelse og god fantasi.

Du kan her se en teaser som Rovio har lavet i forbindelse med release af spillet, og mon ikke succesen fortsætter…den gange med de grønne grise!?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>