Dårlige anmeldelser af iPhone 5? Glem dem!

by admin 10

Misundelse er en grim ting, og endnu værre er det når Android fans prøver at fremhæve nogle fejl omkring den nye iPhone 5 som primært omhandler softwaren og ikke selve hardwaren.

Med det mener jeg at man ikke bør sætte iPhone 5 i et dårligt lys fordi iOS 6 har en del fejl som kan rettes, og da iPhone 5 kommer med iOS 6 pre-installeret, så giver pointen næsten sig selv.

Apple har siden frigivelsen af den officielle version af iOS 6 fået nogle løftet pegefingre pga. Wi-Fi problemer, dårligt kortvisning (Google Kort er fjernet), og Siri skulle i følge nogle amerikanske brugere været lidt forvirret over nogle byer…igen noget Apple kan rette.

 

 

Hvis vi opsætter det lidt i et perspektiv, så har Apple på få dage efter lanceringen i USA og andre lande, solgt mere end 5 millioner iPhone 5, og nogle af disse har desværre nogle kosmetiske ridser i kanten, hvilket selvfølgelig ikke er tilfredsstillende. Men flere medier fremstiller denne fejl skønhedsfejl som værende global…måske snakker vi én iPhone 5 ud af 1.000 der har denne fabriksfejl.

En anden fejl som nogle kritiske anmeldere har fundet på den hvide iPhone 5, er noget svagt lys der kommer ud mellem glasset og aluminiumkanten, som vistnok kan ses hvis man bruger en lup! Igen skal man huske på at der er solgt 5 millioner eksemplarer iPhone 5, og hvor mange af dem der er hvide er spørgsmålet, men mon ikke kun det er nogle få der uheldigvis har en fabriksfejl ud af 1.000 iPhone 5?

 

 

Apple arbejder som sagt på højttryk for at rette fejlene med Kort applikationen, og har i den anledning ansat nogle dygtige folk for at løse problemet, herunder en tidligere programmør fra Google. De løser forhåbentlig også fejlene med Siri og Wi-Fi tilslutningen med en iOS 6 opdatering.

Konklusion: Du kan roligt købe dig en iPhone 5, og hvis du modtager en iPhone 5 med ovenstående hardwarefejl, så må du meget gerne henvende dig til mig via kontaktsiden her på iPhoneCafe.dk!

 

 

Comments (10)

 1. Hvis man læser på nette er der rigtig mange omtaler om den nye iPhone 5 ramt af adskillige fejl
  de kalder også den nye iphone 5 Scuff Gate

  mange oplever også problemer med skærmen
  se youtube video
  http://www.youtube.com/watch?v=pgnkWjGvkYo&feature=related

  http://beep.tv2.dk/nyheder/iphone-5-ramt-af-adskillige-fejl

 2. Ja det giver en masse klik at skrive om netop iPhone 5.. Selvfølgelig vil der være fejl i nogle iphones.. Der er ikke ET eneste firma der laver produkter uden fejl.. Jeg har selv oplevet fejl i min iPad men fik den byttet.. Og så virker den jo bare præcis som den skal.. Og det gør iPhone 5 helt sikkert også

 3. Funktionen “svar med besked” virker ikke ordenligt. Den sms’er en blanding af hvad jeg har skrevet, samt hvad der tidligere var indskrevet 🙁

 4. Jeg elsker iPhone, men det er en ommer Apple 🙁

 5. @Ali
  Der er flere der ikke har bemærket at “Jeg kan ikke tale nu….” vil stå foran den tekst man selv laver, selvom man reelt kan læse det ud fra sætningsopbygningen…

 6. Der stå “Kan ikke tale nu…” Så se bort fra “Jeg”. Men same same.

 7. Det bliver rettet i en kommende iOS 6 opdatering.

 8. Jeg forstår godt din frustration, og går ud fra at du ikke referere til iPhone 5, men iOS 6!?

 9. For mit vedkommende er det begge dele. IOS6 er gammel vin på nye flasker. Hvor er det innovative nyskabelser som de kom med i 2007? Det er blevet kedeligt, støvet… Lidt som hvis Microsoft stadig kørte med Windows 3.0 og kun rettede småfejl og tilføjede nogle få nye ting. Så er der I5. Den har fået opgraderet motoren mv. hvilket er fint, men når man læser om dem, der har haft telefonen i hånden, så er der en del der er skuffet. Hører ikke rigtig om dem der er glade… Måske det er et tilfælde, eller ??

  Har selv I4 og hvis det ikke var for at firmaet (efter sigende) giver en ny, så blev næste telefon ikke en iphone…

 10. Ok, tror I så at det er en fejl eller er det meningen at der skal bygges videre på sætningen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>