Dark Nebula HD – Episode Two

by admin 0

Er du til det vilde actionspil, hvor koncentration og reaktionevne bliver sat på en prøve, så skal du absolut skynde dig forbi App Store og købe Dark Nebula HD – Episode Two!

Dark Nebula er en slags labyrint, hvor det gælder om at komme forbi en masse forhindringer for at gennemføre en bane. Det er lige fra laserstråler, fælder, skarpe knive og meget mere. Styringen foregår ved at bevæge iPhone eller iPad til siderne og vippe frem/tilbage.

Grafikken er i særklasse, og giver blot spillet mere indlevelse, og skaber en levende dimension på en enhed som har retina skærm (iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, og nyere iPad). Der er underholdning til mange timer, for man kommer ikke sådan lige igennem de 19 forskellige baner som spillet indeholder.

Spillet koster 19 kroner, hvilket er ganske rimeligt for en app i denne kaliber! Har du fået blod på tanden, og har lyst til at skrue op for adrenalinet, så smut forbi App Store og hent det. 5/5 gyldne kopper fra iPhoneCafe.dk!

 

 

Screenshot

 

Dark-Nebula-HD-Episode-Two-1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>