Dark Meadow – Et grafisk flot rollespil til iPhone

by admin 0

Der findes efterhånden nogle ret flotte spil til iPhone, og Infinity Blade er en af dem og Dark Meadow er et andet. Dark Meadow er bestemt et af de spil der både forføre dig i et flot grafisk gameplay, men også i et godt rolle-spil.

Du befinder dig i et mørkt eventyr af intriger og mystik, hvor fortidens synder skal betales for. Sådan sættes scenen for The Dark Meadow, som er et spil med en visuelt betagende verden fyldt af ​​dyb udforskning, gribende historie, og en kampscener, som viser den enestående råstyrke af Unreal Engine 3!

Du vågner på et hospital og er usikker på hvordan du kom der, eller retter sagt hvorfor. En gammel mand advarer dig om en smuk heks, hvis håndlangere strejfer rundt omkring i rummene, der søger den levende. Det er kun, når heksen er tilintetgjort, at du vil blive frigivet fra denne vedholdende pine.

Ved hjælp af sjove og intuitiv gestus-baseret kontrol, kan du udforske de rådnende ruinerne af Montclair Hospital, bevæbnet med din armbrøst, såvel som dit sværd i personlig nærkontakt-kampe.

Du har de bedste elementer fra rollespil til at fremme din udforskning, som er en lang række poster der udskilles i hele verden, fra skjulte papirlapper der afslører mysteriet om din fængsling, til våben og genstande, og penge som kan bruges til at købe bedre udstyr og våben.

Hvis du er til rollespil, så vil jeg anbefale dig at tjekke dette spil ud!

 

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/dark-meadow/id452823332?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>