Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Danske Kalendere - tilføj ugenumre, helligdage m.m. - iPhonecafe

Danske Kalendere – tilføj ugenumre, helligdage m.m.

by admin 6

Danske Kalendere giver dig mulighed for at tilføje alle ugenumre, helligdage, flagdage, og mærkedage direkte i din iPhone kalenderapplikationen!

Kalenderne tilføjes simpelt i iPhonens kalenderapplikation ved at følge instruktionerne, som er ret simple!

De tilgængelige kalendere opdateres jævnligt, så tjek applikationen indimellem for at se om der er kommet flere spændende tilføjelser! Kalenderne koster ingenting at abonnere på, så efter du har betalt for selve applikationen kommer der ingen videre omkostninger.


Screenshot

Comments (6)

 1. er navnet Danske Kalendere???? kan ikke finde det i itunes

 2. Hej Jimmy,

  Klik på ikonet nederst i indlægget (“Hent applikationen i App Store”), så skulle det gerne komme frem i iTunes.

 3. Jeg har hentet appen, men når jeg vil add kommer der ikke den blå firkant hvor jeg kan trykke aboonner… der står den engelske info som vist på billede to, men der er ikke nogen valg…??

 4. Jamen jeg har jo betalt for den anden og har yderligere også lige opdaget på min netbank at jeg er blevet trukket 103kr, i stedet for de 12kr…. ??

 5. 1. Er du sikker på at de kr. 103,00 ikke dækker et samlet køb af applikationer i App Store? (Hvis ikke, så skal du “skynde” dig at klage til Apple support!).

  2. Har du prøvet at genstarte din iPhone, for at se om det hjælper?

  Jeg er ked at skulle meddele dig dette, men det ser ud til at denne applikation har modtaget en masse negative anmeldelser på det seneste, og jeg kan ikke umiddelbart finde en webside/support på udvikleren!?

  Personligt vil jeg tage det sure med det søde, og købe den anden kalender applikation…selvom at du lige har brugt penge på denne her! (Send mig en PM under “kontakt” med din e-mail adresse du benytter til at købe i App Store, så skal jeg se om det er muligt at fremtrylle en promo-kode til dig! 🙂 )

  Jeg har i dag valgt at fjerne link knappen til iTunes her på iPhoneCafe.dk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>