Daily Deeds – husker dig på ting i hverdagen

by admin 0

Daily Deeds er en enkel og sjov måde at motivere dig selv til at udføre de ting, du skal gøre hver dag. Uanset om det er dagligvarer, opvask, vanding af blomster, eller tjekke vennerne på facebook, så hjælper Daily Deeds dig med at organisere din hverdag i et smart interface der lige er til at gå til.

Det kan tit være svært at huske alle de gøremål man har på en almindelig dag, og så skriver man huskesedler, tilføjer opgaver i kalenderen, sætter alarmen til at ringe osv.

Men når du har Daily Deeds ved hånden, så får du lynhurtigt et overblik over dine opgaver, og hvilke af dem du har udført

Opret en ny opgave du f.eks skal udføre hver dag, og det eneste du skal gøre er at sætte et flueben som udført. Det er simpelthen så nemt og ligetil, at du kommer i gang i løbet af 5 minutter!

Du kan tilføje en farve til dine opgaver, og se en historik tilbage hvornår du sidst udførte samme opgave. Lad os sige at du løber hver 3. dag og du springer over nogle gange, så vil du på en månedsoversigt se hvilke dage du ikke fik løbet en tur. Du kan naturligvis bruge applikationen til alle slags opgaver og gøremål.

Hvis du har brug for det, så kan du oprette din liste som en PDF fil, og dele den via en mailadresse. Du kan også lave en backup med Dropbox.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/daily-deeds/id358401617?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>